Sian Peluqueros media on instagram
@sianpelu
  • 8 likes
  • 0 comments

🎤📡EN SIAN PELUQUEROS, también celebramos el ¡BLACK FRIDAY!. Aprovéchate de nuestros descuentos en todos nuestros servicios y productos entre un 5% y 10%. NIOXIN, WELLA, MONOCCAROIL, ARTDECO y ALQUIMIA, lo mejor para tu piel y cabello a precios excepcionales. Durante todo el viernes y sábado! Feliz día!!! 😘 #elejido #estilo #elegancia #peluqueria #sefeliz #almeria #belleza #almeria #roquetas #vicar #aguadulce #adra #tulovales #pelo #peluqueria #estilismo #asesoramiento #color #ojos #balayage #mechas #rubios #castaños #rojos #morenos #peinado #peinados #blackfriday #descuentos #aguadulce

adra.interyer media on instagram
@adra.interyer
  • 12 likes
  • 0 comments

Prosmotrdan 🔸Interyer, plan 🔸Kompozisiya 🔸Interyer renglemek 🔸Material Sifariwler gebul olunur! #interiorsketch #interiordesign #design #marker #sketch #copic #texture #baki #adra

ADRA Österreich media on instagram
@adraoesterreich
  • 8 likes
  • 0 comments

Girlstalk ... könntest du dir vorstellen, die Tage deiner Regel ohne Hygieneartikel durchleben zu müssen? Die Schule zu besuchen? Gemeinsam mit uns kannst du einem Mädchen ein Set Hygieneartikel schenken www.adra.at/geschenkkatalog/ ⠀ ⠀ #thursdaythoughts #adra #adraoesterreich #adraresponds #igersvienna #menstruation #letstalkaboutperiods #girlssupportinggirls

Ceri Eira media on instagram
@ceriharding
  • 12 likes
  • 0 comments

Nunlla gwell rili 💫 #adra

𝕿𝖊𝖑𝖊𝖇𝖊𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕯𝖔𝖘𝖙𝖚 media on instagram
@telebelerin__dostu
  • 78 likes
  • 1 comments

Sabooz xeyir 😀🤚🏻 2-ci Yalnızlardı ☹️ 🎓Dostlarınızı Tag Edin #bdu #adiu #sdu #azmiu #admiu #ldu #azdbtia #aku #adu #adpu #adnsu #ada #aztu #maa #gdu #banm #bmu #adau #au #oyu #baau #atu #arpdia #adra #bqu #bsu #atmu #ndu #xezer #bbu

RockSesion media on instagram
@rocksesion
  • 25 likes
  • 2 comments

Acabamos con el round de @pedropastorguerra ¡¡dando las gracias a nuestra fotografa 📸@nuria_faz por su trabajo!! . . . . 😲😲¿Quién sera el próximo protagonista de nuestro top 3?😲😲 . . . . ))((Nuestras imágenes se pueden usar citando fuente y autoría))(( #round #top3 #thirdround #rocksesion #music #party #amantesdelamusica #fotografia #cantautor #musiclovers #instapic #photo #juergasrock #acustico #adra #almeria

Pra Lá e Pra Cá media on instagram
@pralaepraca_
  • 80 likes
  • 4 comments

14 - (menos um) Todo mundo foi pra aula e ele ficou. Alguns amiguinhos vieram tentar convencê-lo de entrar, mas ele nem quis papo. Ficou ali, sentadinho no banco, de olho nos gringos e vendo a hora passar.

@adravenezuela
  • 45 likes
  • 0 comments

⏩⏩El pasado fin de semana se realizó la Jornada de recolección ADRA Venezuela en el estado Barinas, una de las jornadas fue a favor de la "Casa Belén" donde voluntarios y hermanos brindan ayuda social a la comunidad, y la otra jornada se realizó en el sector "Punta de Piedra" de la misma entidad. Alrededor de 40 miembros de iglesia y voluntarios de ADRA en esa ciudad, se involucraron en ésta actividad en favor de otros... #jornadaderecoleccionadra #adrainternacional #adra #recolección2018 ⏪⏪

𝕿𝖊𝖑𝖊𝖇𝖊𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕯𝖔𝖘𝖙𝖚 media on instagram
@telebelerin__dostu
  • 118 likes
  • 0 comments

Həyqi Sözümdü 😊❤️ 🎓Dostlarınızı Tag Edin #bdu #adiu #sdu #azmiu #admiu #ldu #azdbtia #aku #adu #adpu #adnsu #ada #aztu #maa #gdu #banm #bmu #adau #au #oyu #baau #atu #arpdia #adra #bqu #bsu #atmu #ndu #xezer #bbu

CaJun media on instagram
@cajun.vitoria
  • 23 likes
  • 0 comments

05/12 - 18h - Mostra Cultural CaJun Andorinhas - Av. Leitão da Silva, S/N ( anexo ao CRAS); 06/12 - 19h - Mostra Cultural CaJun do Quadro - CMEI Odila Simões - Rua São João, S/N; 11/12 - 18h30min - Mostra Cultural CaJun Bonfim - Rua José Nery do Rosário, 04; 12/12 - 18h - Mostra Cultural CaJun Santo André - CEU - Rua 23 de abril, 35 Ilha das Caieiras. #cajun #servicodeconvivencia #prefeituradevitoria #pmv #adra #mostracultural #crianca #adolescente #apresentacao #arte #musica #circo #capoeira #dança #jbb #comunidade

CaJun media on instagram
@cajun.vitoria
  • 33 likes
  • 1 comments

28/11 - 19h - Mostra Cultural CaJun Sólon Borges - Praça Odilon Grijó, S/N; 29/11 - 18h - Mostra Cultural CaJun Consolação - Rua Pedro Lima do Rosário, 186 (anexo ao CRAS); 30/11 - 19h - Mostra Cultural CaJun Romão - ( Local a confirmar); 04/12 - 18h30min - Mostra Cultural CaJun Caratoíra - USB Arivaldo Favalessa - Rua Servidão Ernesto Calibre, Alagoano. #cajun #servicodeconvivencia #prefeituradevitoria #pmv #adra #mostracultural #crianca #adolescente #apresentacao #arte #musica #circo #capoeira #dança #jbb #comunidade

Clínica Medicina Estética Q10 media on instagram
@clinicaq10
  • 14 likes
  • 0 comments

¿Tienes las orejas rasgadas? # Orejasrasgadas#tornears#Medicina estetica#ClinicaQ10#Adra#

🌺 BAHÍA terraza|lounge|bar media on instagram
@pubbahia
  • 10 likes
  • 0 comments

Y si quieres escuchar temazos y no parar de bailar, este SÁBADO tienes una cita en #bahiaadra y es que tendremos a #pakomartinez en nuestra cabina 🙌🙌🙌🙌 Lo vamos a pasar de vicio en nuestros #sabadosatrevidos #adra

𝕿𝖊𝖑𝖊𝖇𝖊𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕯𝖔𝖘𝖙𝖚 media on instagram
@telebelerin__dostu
  • 202 likes
  • 9 comments

AzTUluları Tag Edin😀❤️ 🎓Dostlarınızı Tag Edin #bdu #adiu #sdu #azmiu #admiu #ldu #azdbtia #aku #adu #adpu #adnsu #ada #aztu #maa #gdu #banm #bmu #adau #au #oyu #baau #atu #arpdia #adra #bqu #bsu #atmu #ndu #xezer #bbu

Nityananda Mukherjee media on instagram
@nikondxfx
  • 85 likes
  • 2 comments

the abandoned tower _____ The Joychandi Pahar (mountain) where Satyajit Ray shot his famous movie Hirak Rajar Deshey (1980) is also a popular picnic cum tourist spot as well as Rock climbing site. After riding some 300-400 odd steps (did not count), one can get to see a spectacular view from the hilltop. There's a temple of Chandimata and Bajrangbali on one of the hilltop. Nearest rail head is #adra Junction within #purulia District. it is said that Dacoits used to take shelter inside this abandoned tower #tower #lookup #weekendvibe #blackandwhite #monochrome #brick #purulia #bengal #tourist #travel #composition __________ Nikon D750 24.0-120.0 mm f/4.0 ƒ/4.0 24.0 mm 1/500 100 __________ Taken on Feb 12, 2016 ___________ Purulia, Bengal ___________ #bengal #nikondxfx #travel #india #westbengal #tourism #tourist #flickr #500px #incredibleindia #travel #travelog #traveller #travelling @flickr @instagram @incredibleindia

mobistore media on instagram
@mobistore.official
  • 43 likes
  • 1 comments

REMAX Firmasin orginal Power Banki 10000 mAh. 35 azn. #28may #28mall #2018 #telefonaksesuar #brend #remax #adpu #bdu #adnsu #adra #35 #azn #aztagram #instagram #azerbaijan🇦🇿 #baku🇦🇿 #bizden #size #ozel #qiymete #powerbank #🤗 #👍 #😎

ADRA Brno media on instagram
@adra_brno
  • 22 likes
  • 0 comments

#givingtuesdaycz zavítal také do Knihkupectvi a Galerie Světlo na Kounicově ulici. Děkujeme #hanapinknerova za krásný “adří” koutek pod hvězdami. Zakoupením diáře, kalendáře či knihy podpoříte dobrovolnictví u seniorů anebo můžete podpořit @adra_brno svým finančním darem. Díky, milí zákazníci. #givingtuesday #givingtuesdaycz #knihkupectvi #galeriesvetlo #adra #adrabrno #podhvezdami #jsmetusvamiprodruhe

IgrejaAdventistadeParqueGuarus media on instagram
@iasd_pqguarus
  • 18 likes
  • 0 comments

O mutirão de Natal é um projeto social da Igreja Adventista do Sétimo Dia que, primordialmente, provê uma ceia de Natal digna para pessoas que vivem em situação de pobreza e que nesta data festiva não têm nem o básico para sobrevivência. UM PRATO DE COMIDA! #mutirãodenatal #natal #amortenãoéofim #esperança #primeirodeus #adventistas #desbravadores #aventureiros #adra

ⓛⓐ  ⓣⓐⓡⓐⓡⓐ media on instagram
@latararalibreria
  • 83 likes
  • 3 comments

Cantautora de primera línea, talentosa y comprometida, Rozalén nos regala una libre y honesta recopilación de reflexiones acerca de los momentos y situaciones más emocionantes e importantes de los últimos años. Los puntos suspensivos son finales abiertos y este libro, este inventario de recuerdos, es el punto y seguido que todos necesitamos para seguir adelante. @rozalenmusic #rozalen #leer #lectura #libreria #adra

wawa zainal abidin media on instagram
@wawazainal84
  • 7 likes
  • 2 comments

#4life #vitamin #adra

Huw V Williams media on instagram
@huwvwilliams
  • 20 likes
  • 0 comments

Looking forward to playing duo with our guy Aidan Thorne. A little throwback to 10 years ago (that long ago?!?!?!) when we played as the two basses in Keith Tippett’s big band class. #rwcmd #cardiff #improvisedmusic #jazz #dempseys #brendaalistair #wales #adra #cymraeg

𝕿𝖊𝖑𝖊𝖇𝖊𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕯𝖔𝖘𝖙𝖚 media on instagram
@telebelerin__dostu
  • 164 likes
  • 7 comments

Best Friend Tag Etmək 😀❤️ 🎓Dostlarınızı Tag Edin #bdu #adiu #sdu #azmiu #admiu #ldu #azdbtia #aku #adu #adpu #adnsu #ada #aztu #maa #gdu #banm #bmu #adau #au #oyu #baau #atu #arpdia #adra #bqu #bsu #atmu #ndu #xezer #bbu

@odlar_yurdu_official
  • 144 likes
  • 8 comments

Adı olanları tağ edin 🌹 *Arzu Nazlı Ülviyyə Xanım Humay Günel Ellada Lalə İlahə Fidan 🌹 #oyu#oyk#dia #odlaryurdukolleci#odlaryurduuniversiteti#bdu#atu#aztu#aku#bqu#bsu#adau#unec#adpu#gdu#sdu#azmiu#ada#adu#adra#dia

𝕿𝖊𝖑𝖊𝖇𝖊𝖑𝖊𝖗𝖎𝖓 𝕯𝖔𝖘𝖙𝖚 media on instagram
@telebelerin__dostu
  • 79 likes
  • 0 comments

ADRA(Ressamlıq) Telebelerine Ateşli Salamlar 😀🤚🏻 🎓Dostlarınızı Tag Edin #bdu #adiu #sdu #azmiu #admiu #ldu #azdbtia #aku #adu #adpu #adnsu #ada #aztu #maa #gdu #banm #bmu #adau #au #oyu #baau #atu #arpdia #adra #bqu #bsu #atmu #ndu #xezer #bbu

@arayeshi_taranom
  • 31 likes
  • 1 comments

کانسیلر دور چشم پریم #manujan #taranom #prime #juxi #base #my #adra

Multiopticas Espejo media on instagram
@multiopticas_espejo
  • 12 likes
  • 0 comments

Este viernes... 🖤llega el Black Friday🖤 y en @multiopticas_espejo 😎 tendremos súper descuentos👏🏼👏🏼 en gafas de sol☀️ #blackfriday #blackfridayadra #adra #viernes #descuentos #gafasdesol #superdescuentos

ADRA Österreich media on instagram
@adraoesterreich
  • 24 likes
  • 0 comments

#wisdomwednesday: Du bist wertvoll! Das möchten wir dir sagen - und das sagst du mit deiner Hilfe den Kindern und Erwachsenen in ADRAs Projekten und in deinem Umfeld. Hab einen gesegneten Tag! ⠀ ⠀ #adra #adraoesterreich #igersvienna #tausenddank #wertvoll #geliebt

HANDSOCK👋SOKA👠STOKIN👞 media on instagram
@arenisshoppe
  • 49 likes
  • 0 comments

Assalamualaiakum @arenisshoppe lovers! 💕💕💕 . . Alhamdulillah, harini mood happy dengan ditemani handsock peony😍 . . . Sebab warna2 dia cuns sangat,tambah segak dengan butang menawan. Awww😱 . . Sepanjang hari rasa lebih berkeyakinan nak buat kerja itu dan ini, tak risau baju terselak pun😎 . . Tak sabar nak bg uolz semua grab the hot colours especially black🤭 . . Siapa cepat dia dapat. Klik link whatsapp akak sekarang sebelum sold out!😅 . . #handsock #stokin #soka #peony #button #handsockbutton #handsockbella #armsock #armsockdwitone #handsockdwitone #handscockmurah #handsockterbaik #handscokselesa #handsockadra #adra #adradoubleruffle #dalila #daliladoubleruffle #stongan #soka #syahira #handsockkualiti #handsockmalaysia

HANDSOCK👋SOKA👠STOKIN👞 media on instagram
@arenisshoppe
  • 49 likes
  • 0 comments

"Nampak Sama Tapi Bukan Dia"😱 . . Eh, apa yang nampak sama tapi bukan dia? 🧐 . . Ni ha, handsock Bella. Nampak sama macam Adra, tapi bukan dia. Tampil berbeza dengan warna ruffle hitam yang menyerlah!😍 . . Nak tahu apa yang bestnya handsock Bella ni?🌷 . . First, kalau awak selalu beli handsock tapi tak ada saiz, jangan nangis lagi. Cuba handsock Bella dulu✅ . . Eh, taktau ke handsock Bella ni ada saiz? Kain dah la best; High quality lycra. Serap peluh pulak tu. Kompem sejuk selesa pakai sepanjang hari 🎉 . . Gerenti Handsock Bella akan jadi handsock paling best yang pernah awak ada🤭 . . Nak order? Klik link whatsapp pada bio ye?📲 . . Dan akak akan layan korang macam puteri kayangan. Ihiks 😉 . Jangan lambat-lambat, nanti orang lain dapat title puteri kayangan tu 🤪 . "Be-You-Tiful with Bellas" . . #handsock #stokin #bella #handsockruffle #handsockpeony #handsockbella #armsock #handsockdwitone #handscockmurah #handsockterbaik #handscokselesa #handsockadra #adra #adradoubleruffle #dalila #daliladoubleruffle #peony #sitiaafiyah #aafiyah #afiyahkhalid #stongan #soka #syahira #murah #handsockmalaysia #adramidnight #maira #handsockhitam

HANDSOCK👋SOKA👠STOKIN👞 media on instagram
@arenisshoppe
  • 52 likes
  • 0 comments

"Tun Mahathir buat comeback?"👍 . . Eh... Korang tau tak, handsock Syahira pun buat comeback juga tau. Handsock yang menggunakan material high quality lycra pulak tu. . . Nama dia, Handsock Double Lace. Kalau korang tengok, confirm tak pandang Syed Saddiq dah😂 . . Pssst, tau tak handsock ni paling selesa di antara handsock yang lain? Tak gatal, tak panas. Turun warna? Memang tak lah awak 😍 . . Nak bagitau, handsock double lace ni ada 3 saiz tau. Saiz S, M/L dan XL.💥☺. . Tangan korang comel? Tak perlu risau, handsock double lace kan ada. Sarung sekali, nampak comel. Sarung sepasang, cantik terus 🌹 Oopss! . . Ada offer best untuk korang tau,😎 Best kan? Kalau best, kena la klik link kat BIO 😄 . . Atau pun, drop je nombor phone korang. Nanti admin PM laju-laju 😘 . . Ehem, jangan lupa order. Tampil comel dengan handsock double renda!😉 . . Beli sepasang, confirm terus nak repeat order Tak percaya? Order dulu, baru tau! . . #handsock #stokin #handsockruffle #handsockdalila #handsockchefiza #handsockpeony #handsockberhantu #handsockbella #armsock #ctdk #armsockdwitone #handsockdwitone #handscockmurah #handsockterbaik #handscokselesa #handsockadra #adra #adradoubleruffle #dalila #daliladoubleruffle #peony #sitiaafiyah #aafiyah #afiyahkhalid #stongan #soka #syahira #murah #handsockmalaysia

HANDSOCK👋SOKA👠STOKIN👞 media on instagram
@arenisshoppe
  • 53 likes
  • 0 comments

😪Derita jadi Bahagia😊 . . Semalam saya termenung depan mesin basuh. Mencebik. Berbulu lagi handsock ni. lalu jenuh la saya gunting bagi kemas sikit😕 . . TIBA-TIBA teringat hadiah kawan saya, Warda bagi semalam sempena konvo saya tahun akhir. Sempat dia bisik. ''jaga elok2. I dah try basuh dan pakai i punya. Langsung tak berbulu''🎁 . . Wah! Seriously Handsock warna hitam. Jelas ada logo NURBELLA dan tag SAIZ (s) untuk tangan halus saya.😉 . . Teruslah ''kusarung mu dengan Bismillah'' dan.. ALLAHU..sejuk, selesa dan panjang pula ngam2 atas siku. Grip kemas pada tangan walaupun tanpa getah, AMAZING omputeh cakap😂 . . Yang membuat saya lebih terharu.. Jahitan double pengganti corak pada hujung handsock ni cantik dan bersahaja.😊 . . Sesuai dengan saya yang tak suka rambu ramba sangat. Simple gittuw😀 Dalam hati batin saya menjerit ''TERIMA KASIH WARDA''😍😍😍💐 . . Klik link di bio untuk rasakan pengalaman ini.✨✨✨ . #handsock #stokin #bella #handsockruffle #handsockpeony #handsockbella #armsock #handsockdwitone #handscockmurah #handsockterbaik #handscokselesa #handsockadra #adra #adradoubleruffle #dalila #daliladoubleruffle #stongan #soka #syahira #murah #handsockmalaysia #adramidnight #maira #handsockhitam

HANDSOCK👋SOKA👠STOKIN👞 media on instagram
@arenisshoppe
  • 24 likes
  • 0 comments

PIN! PIN! PIN! POSLAJU DATANG!🚚 . . Aduhai, selalu sangat la poslaju ni datang tak kasi warning dulu. Kita dah la pakai t-shirt lengan pendek. Cardigan hilang entah kemana. Kelam kabut dibuatnya. Kalau lambat sikit, confirm tinggal notis. Huwaaa 😥 . . Haritu scroll IG, terjumpa pulak dengan orang yang jual handshirt. Time tu juga terus order. Tak boleh tahan asyik kena tinggal notis dengan abam polaju. Kejam 😭 . . Lepasni, abang poslaju datang boleh la kita siap berdesup. Sarung je handshirt. Pakai baju lengan pendek pun dah tak ada masalah. Handshirt selalu akan jadi penyelamat. Ingat abam bomba je mampu menyelamat? Handshirt pun boleh tau!😍 . . Ini kalilah kita ubah. Tak perlu buat abam poslaju sakit jari picit hon. Confirm dia puji bila kita keluar sepantas kilat. Belum sempat hon, dah tercegat 👍 . . Nasib baik handshirt ni mudah nak pakai. Takdelah situasi kelam kabut lagi lepasni😊 . . Nak order? Klik je link kat bio akak ye!❤❤❤ . . #handshirt #handsocktshirt #handsock #stokin #rufflelace #handsockdalila #handsockbella #armsock #armsockdwitone #handsockdwitone #handscockmurah #handsockterbaik #handscokselesa #handsockadra #adra #adradoubleruffle #dalila #daliladoubleruffle #stongan #soka #syahira #handsockkualiti #handsockmalaysia

HANDSOCK👋SOKA👠STOKIN👞 media on instagram
@arenisshoppe
  • 12 likes
  • 0 comments

CANTIK RUFFLE, ADA WARNA LAIN?😍 . . Apa la yang cantik Ruffle tu kan? Jangan tak tau, sekarang dah ada handsock Maira tau. Ruffle lebih meriah! Tapi... Cepat sangat stok habis😅 . . Ehh mesti lah habis, cuba tengok ni cantik sangat kan? Kain yang selesa disulami dengan Ruffle yang beralun kemas. Wajib lah sold out!☺ . . Rugi sangat rugi siapa yang sengaja lengahkan masa untuk grab handsock Maira ni. Korang tengok sendiri la, betapa cantiknya handsock ciptaan manusia ni🤭 . . Kalau korang pakai, sure orang tanya beli baju kat mana?? Padahal, handsock je rupanya. Hihi😂 . . @arenisshoppe dah open order ni..cepat, dah ramai beratur💐 . . Nak fikir lagi sama ada nak order atau tak? Rugi lah cik kak. Order je terus, confirm repeat lagi😎 . . Cepat2 klik link di bio sekarang😘 . 📲0132689608 📲0132689608 📲0132689608 #handsock #stokin #silvy #armsock #maira #handsockcantik #ruffle #rufflelace #handsockdalila #nurbella #armsock #armsockdwitone #handsockdwitone #handsockmurah #handsockterbaik #handscokselesa #handsockadra #adra #bella #dalila #dalilaruffle #stongan #soka #syahira #murah #handsockmalaysia

ADRA Paraguay media on instagram
@adraparaguay
  • 29 likes
  • 0 comments

El #díauniversaldelniño es un momento clave para llamar la atención sobre la situación de los niños más desfavorecidos, dar a conocer los derechos de la infancia y concienciar a las personas de la importancia de trabajar día a día por su bienestar y desarrollo. . ADRA Paraguay "Cambiando el mundo, una vida a la vez" . . #adra #adrapy #adraparaguay #cambiandoelmundo

@adrahrvatska
  • 96 likes
  • 3 comments

Humanitarni koncert “Svima treba ljubav” za Dječji dom Mission in Action, Kenija. Gospel ansambl AGAPE! Subota 03.11.2018. Prilaz 77, Zagreb. #adra #adrahrvatska #humanitarni #mission #in #action #kenija #gospel #ansambl #agape #telefon #humanitarni #nazovite #pomoć #love #instagood #happy #beautiful #smile #fun #friends #photography #photo #adraresponds

ADRA Hrvatska media on instagram
@adrahrvatska
  • 287 likes
  • 11 comments

Welcome to ADRA! Learn more about ADRA - Adventist Development And Relief Agency #adra #adrahrvatska #croatia #adventist #development #and #help #love #instagood #photooftheday #happy #beautiful #picoftheday #smile #hr