@thebesttupperwareforyou
  • 7 likes ||
  • 0 comments ||
  • 5 months ago

#bismillah ❀️ CRISP LOVER? ❀️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando . . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . Paling bestt, sangat SESUAI untuk dijadikan 🎁🎁🎁. Siap ada #purchasewithpurchase #twinklebowl 2 biji. Saiz 1.9L, warna red guava ❀️⭐⭐⭐ ada corak bintang2 lagi . . . #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . Boleh pilih SPEEDY MANDO SAHAJA / SPEEDY + BOWL / BOWL SAHAJA . . . HOT PROMO NOW . . . HARGA BIASA RM190.60 . . PROMO πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰. . . Yang dulu nak grab, tapi tak jadi sebab takde promo. Haaa nilah masanya korang grab. Serius best & sangat membantu. Macam2 boleh buat kalau kreatif. . . Tupperware pun ada sediakan cadangan menu bersama resepi πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Ada panduan siap, tak perlu nak kerah2 idea πŸ’‘ lagi . . . DM atau πŸ“² 019-2451737. . #10yearschallenge

@thebesttupperwareforyou
  • 7 likes ||
  • 0 comments ||
  • 6 months ago

#bismillah ❀️ CRISP LOVER? ❀️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando . . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . 😒 Maaf. Yang Ratna buat dalam video tu, mungkin tak cukup sihat. Last min prep. Main point is just to demonstrate how to prep and use this #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . . HOT PROMO NOW . . . DM to order 😊. . #januaryoffer

@puan_mardiana
  • 8 likes ||
  • 0 comments ||
  • 10 months ago

Aoouucchhh! ...πŸ˜¨πŸ™… #jamu #juanz kan adaaaaa #jamu #nombor #satu #pastinya #tiadabahanpengawet atau #bahantambahan nononono #semua #bahan #semulajadi

LISA WIDYA N media on instagram
@lisawidya_n
  • 36 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 years ago

#Ayam #Lapindo #Wangi πŸ“ #Bahan : 1/2 kg ayam potong kecil. #BumbuHalus : 2 sdm ketumbar 5 buah cabai merah besar 2 ons cabai rawit 3 biji kemiri 5 lembar daun jeruk 5 cm Laos / lengkuas. #BahanTambahan : 1 1/2 ons gula merah 2 buah serai geprek 5 lembar daun salam 1 ons gula merah / aren / jawa 1/2 ons kemangi Secukupnya garam Secukupnya totole kaldu jamur, boleh skip. #CaraMembuat : 1. Blender semua bumbu halus dengan minyak goreng sekitar 100 ml. 2. Tumis bumbu halus Tanpa ditambah minyak lagi Dan air, tambahkan daun salam dan serai Tumis hingga harum saja Dan sedikit kering jangan terlalu gosong, pahit cin. 3. Bumbu yang masih menempel di blender kocok dengan air masukkan di tumisan bumbu. 4. Tambahkan garam dan totole aduk, masukkan ayam. 5. Setelah setengah matang masukkan gula merah, tunggu 5 menit baru di aduk lagi. Tutup panci hingga air setengah kering. 6. Angkat saat bumbu sudah setengah kering Dan meresap hingga ke tulang ayam. #resep #dapur #wisatakuliner #pedas #food #recipe #foodie #like4like #follow4follow #likeforlike #follow #like #coocking

Toko Bahan Kue Latansa media on instagram
@tbk.latansa
  • 29 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 years ago

Ready Toffieco Perisa berat 100g/btl β€’ Mocca Super : Rp. 22.000 β€’ Coklat Black Forest : Rp. 22.000 β€’ Perisa Bakar : Rp. 22.000 β€’ Vanilla Butter Pasta : Rp. 24.000 . . pemesanan wa : 082170062987 . . #katalogtbklatansa #tbklatansa #tbkpekanbaru #tokobahankuemurah #bahankue #bahantambahan #perisa #pasta #toffieco

Team Fatin Lovera MJPR13 media on instagram
@ifrarifhana
  • 56 likes ||
  • 0 comments ||
  • 2 years ago

Morning guys ! Cuti-cuti ni kemana? Bercuti kee? Wahh bestnyaa.. Ok pagi ni sis nak tanya. Apa itu Magic Jelly? Ada yang dah tahu? Ada yang dengar sahaja tapi tak tahu? Ataupun ada yang dah guna dah pon magicjelly ni? Ok takpe. Sis nak terangkan semula apa itu Magic Jelly..haa . . . 🌟MAGIC JELLY FORMULA BARU MMG LAGI POWERFUL!!🌟 MAGIC JELLY FORMULA BARU MEMPUNYAI BEBERAPA BAHAN TAMBAHAN SEPERTI CHAMOMILE & SENGKUANG KHASIAT CHAMOMILE 1. Merawat jerawat degil 2. Pencerah muka semulajadi 3. Mengecilkan pori 4. Mengurangkan lingkaran mata hitam 5. Anti-oksida. Anti-penuaan 6. Mengurangkan kelemumur 7. Mempercepatkan penyembuhan luka . KHASIAT SENGKUANG 1. Bahan semulajadi untuk menyerikan kulit kusam 2. Mencerahkan muka dengan selamat 3. Melembabkan kulit muka 4. Melambatkan proses penuaan kulit 5. Vitamin C & B di dalam sengkuang menyihatkan kulit dan membuat kulit nampak sehat dan berseri. #magicjelly #formulabaru #bahantambahan #chamomile #sengkuang #bahansemulajadi #khasiat #kulitcantik