@thebesttupperwareforyou
  • 7 likes ||
  • 0 comments ||
  • 3 months ago

#bismillah ❤️ CRISP LOVER? ❤️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando . . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . Paling bestt, sangat SESUAI untuk dijadikan 🎁🎁🎁. Siap ada #purchasewithpurchase #twinklebowl 2 biji. Saiz 1.9L, warna red guava ❤️⭐⭐⭐ ada corak bintang2 lagi . . . #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . Boleh pilih SPEEDY MANDO SAHAJA / SPEEDY + BOWL / BOWL SAHAJA . . . HOT PROMO NOW . . . HARGA BIASA RM190.60 . . PROMO 🎉🎉🎉. . . Yang dulu nak grab, tapi tak jadi sebab takde promo. Haaa nilah masanya korang grab. Serius best & sangat membantu. Macam2 boleh buat kalau kreatif. . . Tupperware pun ada sediakan cadangan menu bersama resepi 👍👍👍. Ada panduan siap, tak perlu nak kerah2 idea 💡 lagi . . . DM atau 📲 019-2451737. . #10yearschallenge

@thebesttupperwareforyou
  • 7 likes ||
  • 0 comments ||
  • 4 months ago

#bismillah ❤️ CRISP LOVER? ❤️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando . . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . 😢 Maaf. Yang Ratna buat dalam video tu, mungkin tak cukup sihat. Last min prep. Main point is just to demonstrate how to prep and use this #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . . HOT PROMO NOW . . . DM to order 😊. . #januaryoffer

@puan_mardiana
  • 8 likes ||
  • 1 comments ||
  • 8 months ago

Aoouucchhh! ...😨🙅 #jamu #juanz kan adaaaaa #jamu #nombor #satu #pastinya #tiadabahanpengawet atau #bahantambahan nononono #semua #bahan #semulajadi

Adhy Azhan media on instagram
@adhy_azhan
  • 11 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 years ago

Ñge Rujak yuk... Ada si ijo nie, yg bisa bikin asem-asem manis...!! #Enaknya Dibuat apa yah... #Usul #BahanTambahan #Rujak

vieadhyna_shop media on instagram
@vieadhyna_shop
  • 6 likes ||
  • 3 comments ||
  • 2 years ago

Apapun makanannya akan tambah nikmat klo ditambah dengan bawang goreng bawang kita #bawanggoreng #bawangkita #enak #gurih #lezat #temanmakan #bahantambahan #bawangmerah

DEENA SHOP media on instagram
@deena_takoyaki
  • 17 likes ||
  • 8 comments ||
  • 2 years ago

Ini #bahantambahan yang kita perlu sediakan sendiri sebelum membuat Takoyaki menggunakan #setkittakoyakimamyaimi . Bahan tambahan ni unlimited. Boleh guna kreativiti kita. Mudah kata, ikut suka hati kitalah nak letak apa 😂😂😂 So, sapa2 nak try buat #Takoyaki guna Set Kit Takoyaki Mamy Aimi atau mencari Bahan masak takoyaki? Boleh pm sy Deena - 0139587375 #bahanmasaktakoyaki #Takoyaki #takoyakimamyaimi #setkittakoyakimamyaimi #batucaves #diytakoyaki #kelantan