@thebesttupperwareforyou
  • 7 likes
  • 0 comments

#bismillah ❀️ CRISP LOVER? ❀️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando. . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . Paling bestt, sangat SESUAI untuk dijadikan 🎁🎁🎁. Siap ada #purchasewithpurchase #twinklebowl 2 biji. Saiz 1.9L, warna red guava ❀️⭐⭐⭐ ada corak bintang2 lagi . . . #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . Boleh pilih SPEEDY MANDO SAHAJA / SPEEDY + BOWL / BOWL SAHAJA . . . HOT PROMO NOW . . . HARGA BIASA RM190.60 . . PROMO RM143.70 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰. . . OFFER RM135 . Speedy mando sahaja yang dulunya RM128, sekarang dah tak cecah RM80 . . . Yang dulu nak grab, tapi tak jadi sebab takde promo. Haaa nilah masanya korang grab. Serius best & sangat membantu. Macam2 boleh buat kalau kreatif. . . Tupperware pun ada sediakan cadangan menu bersama resepi πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Ada panduan siap, tak perlu nak kerah2 idea πŸ’‘ lagi . . . DM atau πŸ“² 019-2451737. . #10yearschallenge

@thebesttupperwareforyou
  • 9 likes
  • 0 comments

#bismillah ❀️ CRISP LOVER? ❀️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando. . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . 😒 Maaf. Yang dalam gambo ni #littlebrown hasil kegemaran saya haha. Main point is just to demonstrate how to prep and use this #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . . HOT PROMO NOW . Tak sampai RM80 wehhh 😊😊😊πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. . . DM to order 😊. . #januaryoffer

πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ TUPPERWARE FAMILY media on instagram
@thebesttupperwareforyou
  • 11 likes
  • 2 comments

#bismillah ❀️ CRISP LOVER? ❀️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando. . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . Paling bestt, sangat SESUAI untuk dijadikan 🎁🎁🎁. Siap ada #purchasewithpurchase #twinklebowl 2 biji. Saiz 1.9L, warna red guava ❀️⭐⭐⭐ ada corak bintang2 lagi . . . #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . Boleh pilih SPEEDY MANDO SAHAJA / SPEEDY + BOWL / BOWL SAHAJA . . . HOT PROMO NOW . . . HARGA BIASA RM190.60 . . PROMO RM143.70 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰. . . OFFER RM135 . Speedy mando sahaja yang dulunya RM128, sekarang dah tak cecah RM80 . . . Yang dulu nak grab, tapi tak jadi sebab takde promo. Haaa nilah masanya korang grab. Serius best & sangat membantu. Macam2 boleh buat kalau kreatif. . . Tupperware pun ada sediakan cadangan menu bersama resepi πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Ada panduan siap, tak perlu nak kerah2 idea πŸ’‘ lagi . . . DM atau πŸ“² 019-2451737. . #10yearschallenge

@thebesttupperwareforyou
  • 7 likes
  • 0 comments

#bismillah ❀️ CRISP LOVER? ❀️. . . Siapa sini minat #jajan #fastfood #kerepek #friedfood ?. . . Salah satu cara untuk kawal minyak dalam makanan / kawal penggunaan #bahantambahan #natriumklorida atau #msg , jom gunakan #speedymando. . . Mudah aje nak sediakan #homemade food. Lebih sihat, lebih rangup, jimat masa. . . 😒 Maaf. Yang Ratna buat dalam video tu, mungkin tak cukup sihat. Last min prep. Main point is just to demonstrate how to prep and use this #tupperwareheroes #tupperwarebrands . . . . HOT PROMO NOW . . . DM to order 😊. . #januaryoffer

Kesihatan Dan Hobi media on instagram
@nizamworld82
  • 7 likes
  • 0 comments

la TULEN dan ASLI, TIDAK mengandungi kafein, bahan tambahan, pengawet atau pewarna tiruan. Kandungan taninnya kurang. #rooibostea #semulajadi #asal #tiadakafein #tiada #pengawet #bahantambahan #pewarnatiruan #kandungan #tanin #kualiti #mutu #organik #herba

Aroma Baking media on instagram
@tbk_aroma
  • 3 likes
  • 0 comments

Ready Toffieco Perisa berat 100g/btl β€’ Mocca β€’ Coklat Black Forest β€’ Perisa Bakar β€’ Vanilla Butter Pasta . More info? wa 081236400800 . . #toffieco #tokobahankuemurah #bahankue #bahantambahan #perisa #pasta #aroma #aromabaking #aromabaking1000kfollowergiveaway

@puan_mardiana
  • 8 likes
  • 1 comments

Aoouucchhh! ...πŸ˜¨πŸ™… #jamu #juanz kan adaaaaa #jamu #nombor #satu #pastinya #tiadabahanpengawet atau #bahantambahan nononono #semua #bahan #semulajadi

Technity IT Solution media on instagram
@technity.indonesia
  • 28 likes
  • 1 comments

New project: PT Karya Anugerah Jaya adalah perusahaan yang berdiri sejak tahun 1991 dan berlokasi di pergudangan meyko abadi. Perusahaan yang telah berumur lebih dari 20tahun ini bergerak di bidang bahan tambahan makanan seperti pewarna makanan, sumbo, ovalet, dll. PT Karya Anugerah Jaya kali ini mempercayakan projek pembuatan website dynamic company profilenya kepada Technity Indonesia. Terima kasih PT Karya Anugerah Jaya β˜ΊπŸ–’ Kami Technity Indonesia akan berikan yang terbaik! #ptkaryaanugerahjaya #makanan #bahantambahan #pewarna #sumbo #perasa #20tahun #1991 #surabaya #ongoingproject #project #best #website #profile #company #dynamic #program #programming #bisnis #business #technity #indonesia #it #consultant #itconsultant

Foodmart Primo media on instagram
@foodmartprimo
  • 30 likes
  • 0 comments

Sering mendengar istilah "Whipped cream" ketika berbelanja atau membeli minuman? Sebenarnya apa itu "whipped cream" ? Yuk ketahui istilah ini lebih lanjut! #foodmart #foodmartprimo #infoprimo #whippedcream #infobahanmasak #mondayinfo #infobelanja #infominuman #komposisibahan #beliminuman #bahantambahan #olahansusu

Adhy Azhan media on instagram
@adhy_azhan
  • 11 likes
  • 0 comments

Γ‘ge Rujak yuk... Ada si ijo nie, yg bisa bikin asem-asem manis...!! #enaknya Dibuat apa yah... #usul #bahantambahan #rujak

@vivisabriantian
  • 11 likes
  • 1 comments

Ini juga aman banget buat anak umur 1thn+ yg udah bebas puasa gula garam nih.. No msg No preservative ( ga gunain pengawet) Ada bpomnya pula jd aman bgt yaah.. #mpasi #bahanmpasi #bahantambahan

Lovera Magic Jelly media on instagram
@syikinmj
  • 4 likes
  • 0 comments

Apa itu Magic Jelly? Ada yang dah tahu? Ada yang dengar sahaja tapi tak tahu? Ataupun ada yang dah guna dah pon magicjelly ni? Ok takpe. Sis nak terangkan semula apa itu Magic Jelly..haa . . . 🌟MAGIC JELLY FORMULA BARU MMG LAGI POWERFUL!!🌟 MAGIC JELLY FORMULA BARU MEMPUNYAI BEBERAPA BAHAN TAMBAHAN SEPERTI CHAMOMILE & SENGKUANG KHASIAT CHAMOMILE 1. Merawat jerawat degil 2. Pencerah muka semulajadi 3. Mengecilkan pori 4. Mengurangkan lingkaran mata hitam 5. Anti-oksida. Anti-penuaan 6. Mengurangkan kelemumur 7. Mempercepatkan penyembuhan luka . KHASIAT SENGKUANG 1. Bahan semulajadi untuk menyerikan kulit kusam 2. Mencerahkan muka dengan selamat 3. Melembabkan kulit muka 4. Melambatkan proses penuaan kulit 5. Vitamin C & B di dalam sengkuang menyihatkan kulit dan membuat kulit nampak sehat dan berseri. . Harga : RM 70 Size : 60gm (postage + RM 8) . TO ORDER ws πŸ“² 0149404154 πŸš—COD area seri manjung dan sitiawan . #magicjelly #formulabaru #bahantambahan#chamomile#sengkuang#bahansemulajadi#khasiat#kulitcantik

Toko Bahan Kue Latansa media on instagram
@tbk.latansa
  • 29 likes
  • 6 comments

Toffieco Perisa Coffee berat 25g harga : Rp. 16.000/btl . . . pemesanan wa : 082170062987 . . #katalogtbklatansa #tbkpekanbaru #tbklatansa #tokobahankuemurah #bahantambahan #perisa #coffee #toffieco

Toko Bahan Kue Latansa media on instagram
@tbk.latansa
  • 29 likes
  • 0 comments

Ready Toffieco Perisa berat 100g/btl β€’ Mocca Super : Rp. 22.000 β€’ Coklat Black Forest : Rp. 22.000 β€’ Perisa Bakar : Rp. 22.000 β€’ Vanilla Butter Pasta : Rp. 24.000 . . pemesanan wa : 082170062987 . . #katalogtbklatansa #tbklatansa #tbkpekanbaru #tokobahankuemurah #bahankue #bahantambahan #perisa #pasta #toffieco

vieadhyna_shop media on instagram
@vieadhyna_shop
  • 6 likes
  • 2 comments

Apapun makanannya akan tambah nikmat klo ditambah dengan bawang goreng bawang kita #bawanggoreng #bawangkita #enak#gurih#lezat#temanmakan#bahantambahan#bawangmerah

Jom Rawat Kulit media on instagram
@magicjelly_izzah
  • 13 likes
  • 0 comments

Morning guys ! . Cuti-cuti ni kemana? Bercuti kee? Wahh bestnyaa.. Ok pagi ni sis nak tanya: Apa itu Magic Jelly? Ada yang dah tahu? Ada yang dengar sahaja tapi tak tahu? Ataupun ada yang dah guna dah pon magicjelly ni? Ok takpe. Sis nak terangkan semula apa itu Magic Jelly..haa . . . 🌟MAGIC JELLY FORMULA BARU MEMPUNYAI BEBERAPA BAHAN TAMBAHAN SEPERTI . 🌼CHAMOMILE & 🌰 SENGKUANG . . 🌼KHASIAT CHAMOMILE 1. Merawat jerawat degil 2. Pencerah muka semulajadi 3. Mengecilkan pori 4. Mengurangkan lingkaran mata hitam 5. Anti-oksida. Anti-penuaan 6. Mengurangkan kelemumur 7. Mempercepatkan penyembuhan luka . 🌰KHASIAT SENGKUANG 1. Bahan semulajadi untuk menyerikan kulit kusam 2. Mencerahkan muka dengan selamat 3. Melembabkan kulit muka 4. Melambatkan proses penuaan kulit 5. Vitamin C & B di dalam sengkuang menyihatkan kulit dan membuat kulit nampak sehat dan berseri. . #magicjelly #formulabaru #bahantambahan#chamomile#sengkuang#bahansemulajadi#khasiat#kulitcantik

Team Fatin Lovera MJPR13 media on instagram
@ifrarifhana
  • 56 likes
  • 0 comments

Morning guys ! Cuti-cuti ni kemana? Bercuti kee? Wahh bestnyaa.. Ok pagi ni sis nak tanya. Apa itu Magic Jelly? Ada yang dah tahu? Ada yang dengar sahaja tapi tak tahu? Ataupun ada yang dah guna dah pon magicjelly ni? Ok takpe. Sis nak terangkan semula apa itu Magic Jelly..haa . . . 🌟MAGIC JELLY FORMULA BARU MMG LAGI POWERFUL!!🌟 MAGIC JELLY FORMULA BARU MEMPUNYAI BEBERAPA BAHAN TAMBAHAN SEPERTI CHAMOMILE & SENGKUANG KHASIAT CHAMOMILE 1. Merawat jerawat degil 2. Pencerah muka semulajadi 3. Mengecilkan pori 4. Mengurangkan lingkaran mata hitam 5. Anti-oksida. Anti-penuaan 6. Mengurangkan kelemumur 7. Mempercepatkan penyembuhan luka . KHASIAT SENGKUANG 1. Bahan semulajadi untuk menyerikan kulit kusam 2. Mencerahkan muka dengan selamat 3. Melembabkan kulit muka 4. Melambatkan proses penuaan kulit 5. Vitamin C & B di dalam sengkuang menyihatkan kulit dan membuat kulit nampak sehat dan berseri. #magicjelly #formulabaru #bahantambahan#chamomile#sengkuang#bahansemulajadi#khasiat#kulitcantik

DEENA SHOP media on instagram
@deena_takoyaki
  • 17 likes
  • 8 comments

Ini #bahantambahan yang kita perlu sediakan sendiri sebelum membuat Takoyaki menggunakan #setkittakoyakimamyaimi. Bahan tambahan ni unlimited. Boleh guna kreativiti kita. Mudah kata, ikut suka hati kitalah nak letak apa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So, sapa2 nak try buat #takoyaki guna Set Kit Takoyaki Mamy Aimi atau mencari Bahan masak takoyaki? Boleh pm sy Deena - 0139587375 #bahanmasaktakoyaki #takoyaki #takoyakimamyaimi #setkittakoyakimamyaimi #batucaves #diytakoyaki #kelantan

DEENA SHOP media on instagram
@deena_takoyaki
  • 15 likes
  • 0 comments

Ramai yang Tanya saya apa yg ada dlm #setkittakoyakimamyaimi. So, ni jawapannya. Semua Bahan asas membuat Takoyaki disediakan dlm set ini. Ada 4 #setkittakoyakimamyaimi yang kami sediakan berbeza mengikut berat dan bilangan biji Takoyaki yg dpt dihasilkan. Boleh rujuk post sy Sblm ni. Bahan2 tambahan sy share kat next pos #bahantambahan Kami ada 4 Set Kit Takoyaki Mamy. Pm for details Deena - 0139587375 😊 😊 #takoyakimamyaimi #takoyaki #batucaves #kelantan #ministokistakoyaki #diytakoyaki #bahanasastakoyaki