Film Locations media on instagram
@filmlocalga
  • 1 likes ||
  • 0 comments ||
  • Just now

#vespuccis The most important thing a man should receive on Father's Day. Back to locations tomorrow. #sofu #cinematography #grip #lighting #marietta #casting #castingdirector #periodpiece #style #feature #actor #actress #womeninfilm #script #scriptsupervisor #editor

 media on instagram
@themeroses
  • 2 likes ||
  • 0 comments ||
  • 1 minutes ago

:☁️: new theme including my forever fav songs 'care less more' :🛀: Celeb: Olivia O'brien :💬: Song: care less more :🌨️: 06/16/19 :🌬️: comment "💭" to be added to my taglist :🕊️: #edit #editing #inspiration #editor #edited #editz #overlays #png #editinspo #multifandom #art #myedit #theme #oliviaobrien #wasitevenreal #justaboy #purpleworld #carelessmore #lovemyself

itsme media on instagram
@iameysa00
  • 0 likes ||
  • 0 comments ||
  • 2 minutes ago

Bismillahirahmanirahim...Aku mau bagi pengalaman hehe...aku udah pakai cream hn sejak taun lalu tepatnya 22 Juni 2018 kira-kira 6 hari lagi bakal 1 taun lah ya. Sebelum pake cream hn muka aku itu jerawatan tanpa ada jeda wkwk aku uda pake skin care dari yang drug store sampe yang agak agak high end tapi tetep gak ngaruh apa-apa ke jerawat aku yang banyak banget itu. Sampe mama aku saranin pake cream hn dan awalnya aku rada-rada takut sih make nya, dan setelah satu bulanan jerawat dimuka aku makin berkurang dan bikin muka aku cerahan. Tapi tetep sih, tujuan aku make cream hn adalah langkah aku untuk bersihin muka dari jerawat-jerawat yang bikin gak pede sama bekasnya juga. Dan bonus yang aku dapet yaitu muka ku jadi makin cerah karena cream hn. Aku juga sempat lepas selama 1 bulanan, dan muka aku baik-baik aja. Buat kalian yang mau basmi jerawat cocok banget pake ini, jangan takut. Saking sukanya, aku sampe jualin ke temen-temen atau ke orang-orang di instagram yang punya masalah sama kaya aku. Itu dia testimoni aku selama pake cream hn, wish me luck ya buat giveaway nya hehe...oh iya aku juga bikin artikel review cream hn di blog aku ini link nya https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=1106565959516874828#editor /target=post;postID=6958050630925643662;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=postname @dedemelati27 @yuria_107 @brushedbyrizcha @rna_sbl @nebioka_

White Tiger media on instagram
@evos_mixy
  • 2 likes ||
  • 0 comments ||
  • 2 minutes ago

@anyaanjanii . . . . . . . . . #anyaanjani #anyalovers #anjanilovers #tiktok #like4likes #artist #arts #selebgram #selebgra #love #editanfoto #editor

@euphoxic
  • 3 likes ||
  • 0 comments ||
  • 5 minutes ago

[𝓨𝓸𝓾 𝔀𝓮𝓻𝓮 𝓶𝔂 𝓮𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰] - Something new?¿ probs delete - Credit if you take - DT: Armys - - #edits #editz #fanedit #follow #editor #fmv #postedit #editing #music #editingapps #edit #movie #celebrity #explore #explorepage #edits #editing #followvideos #bts #btsimagines #btsedits #btsjungkookimagine #btstaehyungimagine #jungkook #taehyung #btsau

EDITOR Minang 🍁 media on instagram
@panglima_quotes207
  • 3 likes ||
  • 0 comments ||
  • 6 minutes ago

Polosan special 170 folowers danJangan lupa like and folow karna itu gratis😇 My team 😈 ✅@panglima_quotes27 ✅@izuna_nation07 ✅@panglima_quotes207 ✅@panglima_quotes37 ✅@panglima_quotes67 ✅@panglima_quotes57 ✅@panglima_quotes77 ✅@panglima_quotes87 ✅@panglima_quotes97 Hastag😅 #bajinganterhormat 🔥#barisanbanyakdosa #bajinganquotes #bajinganberkelas #quotesindonesia #djparty 🎧🎧🎧🎧🎧😘#djparty 🎧🎧🎧🎧🎧😎😎😜😜😜😘#djyusuf 🎧_____#djindonesia #djopusremix #musikdj_indonesia #laguremixterbaru #laguindonesiaterbaru #katakataromantis #katakatacinta_99 #katajomblo #katacintabijak #sajakkata #editor #otakuindo #anime #teampanglima #bangsatkau

Less Hernandez media on instagram
@less_namiga
  • 4 likes ||
  • 0 comments ||
  • 7 minutes ago

Edited by Less Namiga😊❤ using Picsart💕 This pic can make my Fear and sadness less I am Love lust and magical stars dust❤✨ #pic #pics #picsart #poetry #picsartedit #picsarttutorial #picsartedit #ibispaintxedit #ibispaint #ibispaintxart #ibispaintx #edit #edits #editor #edited #editing #myedit #editedphotos #editedphoto #editedpictures #editedphotos #editedbyme

Delaine || Edits media on instagram
@pxarkjxmin
  • 3 likes ||
  • 1 comments ||
  • 8 minutes ago

i'm addicted to a lot of crazy things 🥵 ~ ac: @/royalvse dt: @cyphpt4 @nutella.lena @_dededits cc: me

 media on instagram
@y.astronomer
  • 571 likes ||
  • 71 comments ||
  • 21 days ago

more new music coming soon! 🥀 i’ve completely stepped out of my comfort zone and aim to prove more versatility with my latest songs and future releases.. ⚡️ I’m about to hit 100k total views/plays on Mix It Up across all platforms 🤯 and my latest singles Awoken and Luxury are available on every major streaming service! without all of you this wouldn’t be possible 🙏🏻🙏🏻 I love y’all for real

 media on instagram
@y.astronomer
  • 906 likes ||
  • 10 comments ||
  • 1 years ago

releasing some new music soon! be on the look out for some new tracks produced by the legends @shake_music and @helloimlostboy ⚠️ also we’re opening for @djyellaofnwa & @lileazy_e at Algonquin College, come thru! |

 media on instagram
@y.astronomer
  • 388 likes ||
  • 3 comments ||
  • 2 years ago

heading to Toronto to perform at the #CanadianUrbanTelevision Hiphop Awards on May 6th!! huge shoutout to Chris Sharpe ( @canadian_urban_television ) for hooking it up! • @smoothxc got nominated for "Rap Single of the Year" for his recently dropped Shook Ones remix, go vote for him ASAP! See you soon tdot it's been awhile | 🙏🏻🌟 #SWiFTcrew #CUThiphopawards

 media on instagram
@y.astronomer
  • 646 likes ||
  • 1 comments ||
  • 2 years ago

blinded eyes can't see no more ▪️💡| __________________________________ #ccphotography #downtownottawa

 media on instagram
@y.astronomer
  • 1.4k likes ||
  • 3 comments ||
  • 2 years ago

sick of this shit • | 🌟 ______________________________ #SWiFTcrew #TheComeUp

 media on instagram
@y.astronomer
  • 826 likes ||
  • 1 comments ||
  • 2 years ago

Check out our music! (link in bio) we got that good vibe hiphop⚠️ #SWiFTcrew #TheComeUp