IG (ieu garut) media on instagram
@ieugarut_
  • 641 likes ||
  • 20 comments ||
  • 3 hours ago

📖 Garut adalah??? menurut kalian??? --------------------------------------------------------------------- #ieugarut 👥 fhoto today by : @ahmad_saefulloh_ 📌 taken at : Alun - Alun Garut. --------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- 📷 📽 : share moment apapun itu/sagala rupi di garut tag ka @ieugarut 👼🏃 ✍ : tong hilap oge angge pager/hastag #ieugarut tag terusss 🤗😍 -------------------------------------- keep @ieugarut_ !!!👼 -------------------------------------- 🏙 GARUT KOTA INTAN 💎 'indah,tertib,aman,&nyaman' -------------------------------------------------------------------- terimakasih sudah berbagi tentang Garut 🤗😇 -------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------

iyus ben media on instagram
@iyus_ben
  • 21 likes ||
  • 2 comments ||
  • 3 hours ago

Panén,  Dina panén aya sababaraha pacabakan, nya éta:  1. Ngarit 2. Ngunjal (nu meunang ngarit) 3. Ngagebug.. .. .. Capé gais kikieuan ogé, aslina wani diriungkeun.. Aya hiji pelajaran keur urang PENIKMAT SANGU nya éta: séépkeun sangu anu aya dina alas.. ulah disésakeun saréméh ogé.. Sing inget ka nu ngalana, ka nu ngolahna, da urang mah ngan saukur bisa ngadaharna hungkul.. Cag. .. . . . #malangbong #garut #garuthits #garutkekinian #malangbonghits

GARUT on Instagram media on instagram
@galerigarut_
  • 813 likes ||
  • 7 comments ||
  • 4 hours ago

Next trip... Setelah lebaran 🏕️ . #galerigarut_ Photo today by @ayyearifin Taken at Pos 3 Gunung Guntur - Garut. . . ~ Share Your Moment With Us ~ 👥 @galerigarut_ & #galerigarut_

AlgiMeiganRokasya media on instagram
@algimgn_
  • 20 likes ||
  • 1 comments ||
  • 6 hours ago

@juicyluicyband - Tanpa Tergesa . . . . . . . . #indomusikgram #vokalplus #coverlagu #tanpatergesa #tanpatergesacover #juicylucy #garutkekinian #indonesia #indomusikgramcoversong #indomusikcover #indomusikgram #indomusik #indomusikvideo #indomusikgram #garut #musik #vokalplus #indomusikcover @indomusikgram @vokalplus @fingerstylegram @indomusik.tv @indomusiklite @coversong_id @covermusiktop @indoakustik.cover @repost_garut

@Fairy’store media on instagram
@fairys82
  • 0 likes ||
  • 0 comments ||
  • 7 hours ago

#balonled #garutupdate_ #garutkekinian #cilawugarut

@galerymangkemonk
  • 3 likes ||
  • 0 comments ||
  • 7 hours ago

DI ORDER... YG MAU NIKAH... YG URGENT... UNDANGAN BLANKO AGF... * 1500 BIKIN 500 PCS * 1750 BIKIN 400 PCS * 2000 BIKIN 300 PCS * 2250 BIKIN 200 PCS * 2500 BIKIN 100 PCS BONUS... - KARTU UCAPAN TERIMA KASIH ( TANPA NAMA ) - KARTU SOUVENIR ( TANPA NAMA ) - PLASTIK - LEBEL NAMA - BUKU TAMU MIN ORDER 300 - UNDANGAN FORMAT JPEG BUAT DI SHARE DI WA #garutan #garutkekinian #garutendah #garutindah #garutselatan #garutturunankidul #garuthits #garutupdate #garut #garutupdate_ #garutkota #garutkiwari #garutcantik #pasirjengkol #talagabodasgarut

INDRA RASI GUMELAR media on instagram
@indrarasigumelar17
  • 38 likes ||
  • 0 comments ||
  • 8 hours ago

Mipit kanu nunggu leuit nu keur nyipuh dina leuwi nyumput buni dinu caang Sumeja tanghi naratas wanci tina hirup jeung huripna ilang nafsu hudang rasa ngusik jati para abdi nya bukti nyatria pawestri ti asal kuring jeung kurungna katut kandang jeung eusina #garuthits #garutselatan #garutkota #garutupdate_ #garutkekinian #garutturunankidul #garutendah #garutbanget #garutkekinian256 #melonggarut #potretgarut #garutexplore #garuttoday #exploregarut #garuthitz #jelajahgarut #garutkiwari #wisatagarut #puncakguha #rancabuaya #leuwitonjong

Habibie Mohammad Amien media on instagram
@linggih.sn
  • 62 likes ||
  • 4 comments ||
  • 9 hours ago

Hirup tong siga laleur, tempat bersih teh loba tapi manehna angger cicing ditempat sampah. Tong siga jurig deuih dimana aya manehna pasti dipikasieun. Tp kudu siga pom bensin, dimana wae ayana pasti diteangan. Kudu siga baso, sabaraha wae hargana jeung dimana wae ayana pasti ditareangan sabab dipikaresep jeung dipikayang komo ku awewe. . . Takenby : @gallery_cod . . #travelgram #mtma #adventur #pesonaindonesia #tempathits #tourism #trip #traveller #explore #travels #like4like #instagood #followforfollow #travelblog #traveling #travelpic #travelph #travelers #travelogue #penikmatgarut #photography #photoshoot #folkindonesia #exsisgarututara #garutkekinian #galerigarut #garutulin #gallerycod