@pradewadua_weds
  • 16 likes
  • 0 comments

WHERE DOES BEAUTY RESIDE? Natrah & Aizat Make-Up Session by. @whokilledsemmy #randompick __ "A beautiful woman must expect to be more accountable for her steps. The beauty of a woman must be seen from in her eyes, because that is the doorway to her heart, the place where love resides." __ Wedding Reception Jitra Kedah , 19th January 2019. __ Every day we step into PRADEWADUA WEDS feeling inspired โ€“ ignited by passion, fueled by laughter, challenged by creativity. ___ We find ourselves fascinated by the love stories and mesmerized by the twinkle of an eye, the sincerity of a smile and the miracle of a hug. Itโ€™s how we create pages of captured moments. __ www.socialight.com.my www.sbxs.com.my - #whosthenextbridesbxs #asiaweddingphotographer #whosthenextbride #malaysiaweddingphotographer #weddingday #igers _malaya #weddingphotoshot #malaywedding #weddingideasmalaysia #singaporewedding #singaporeweddingphotographer #igers _singapore #indonesiaweddingphotographer #whosthenextbridesbxs #brideshoes #brideshoescollection #indonesiaweddingphotographer #ringshots ๐Ÿ’#shoesporn #shoeslady #indonesiawedding #koreaweddingphotography #makeupartist #makeupweddingjakarta #pradewadua _weds

nayak | fingershoots media on instagram
@fingershoots.photocraft
  • 13 likes
  • 0 comments

".. it's You, will ALWAYS be with you.." Again, congratulations to the two of you!! @corneliusanyie @s.s.snty Make-up & Hair: @makeupbyjosephineaj . . . #actualweddingdayphotography #weddingmoment #weddinginspiration #miriwedding #miriweddingphotography #miriphotographer #kuchingweddingphotography #weddingphotography #sarawakweddingphotographer #malaysiaweddingphotographer #fingershoots #fingershootsphotocraft @fingershoots.photocraft

JURUVIDEO PERKAHWINAN media on instagram
@juruvideokahwin
  • 10 likes
  • 0 comments

Love isnโ€™t something you find, Love is something that finds you.โค๏ธ๐Ÿ’™ . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ๐Ÿ˜‰ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . โœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. โœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. โœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. โœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! โœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. โœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. โœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. โœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. โœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. โœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. โœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. โœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #pengantinfp ๐Ÿ˜˜ . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singapore #singaporeweddingwedding#weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #mua #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl

FARIDISM PRODUCTION SDN BHD media on instagram
@faridismproduction
  • 171 likes
  • 2 comments

Love isnโ€™t something you find, Love is something that finds you.โค๏ธ๐Ÿ’™ . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ๐Ÿ˜‰ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . โœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. โœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. โœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. โœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! โœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. โœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. โœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. โœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. โœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. โœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. โœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. โœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #pengantinfp ๐Ÿ˜˜ . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singapore #singaporeweddingwedding#weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #mua #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl

JURUGAMBAR PERKAHWINAN media on instagram
@jurugambarkahwin
  • 16 likes
  • 0 comments

Love isnโ€™t something you find, Love is something that finds you.โค๏ธ๐Ÿ’™ . . Nak gambar cantik? Pilihlah @faridismproduction ๐Ÿ˜‰ . . 10 SEBAB KENAPA KAMI MENJADI PILIHAN RAMAI? . โœ… Gambar cantik dan unik, mesti kawan-kawan dan keluarga anda suka. โœ… Album Eksklusif yang dapat menyimpan memori bahagia anda hingga ke anak cucu. โœ… Kami bantu merialisasikan impian pasangan Raja sehari. โœ… Servis & kualiti gambar yang premium pada harga yang sangat berpatutan! โœ… BONUS Outdoor Session, kami shoot sampai pengantin puas hati. โœ… Kami akan guide pengantin cara posing yang betul supaya gambar nampak awesome. โœ… Faridism Production Sdn Bhd adalah syarikat yang berdaftar di SSM dan MyIPO. โœ… Photographer Professional yang berpengalaman lebih 8 tahun. โœ… Style of Editing gambar yang mengikut trend terkini. โœ… Team Faridism yang, kreatif, hensem, mesra, peramah, pantas dan menapati masa. โœ… Kami sentiasa dapat feedback yang gembira, positif & hebat dari pelanggan-pelanggan kami. โœ… Kami pernah di featured kan dalam Berita Harian sebagai syarikat jurugambar yang paling dipercayai . . . Booking hanya RM300 sahaja dan boleh buat bayaran ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi #pengantinfp ๐Ÿ˜˜ . . Untuk booking boleh klik link di BIO. Booking hanya RM300 ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . #malayweddingguide #malaysiaweddingphotographer #malaysiawedding #handbouquet #singapore #singaporeweddingwedding#weddingphotographer #weddingbrunei #weddingindonesia #mua #weddingideas #bruneiwedding #weddingdiarieskl #weddingvideographer #dais #weddingday #weddingdetails #weddingguide #pelaminsanding #pelaminnikah #bridegroom #klwedding #muakl #bridesmaidkl

joj.young media on instagram
@joj.young
  • 37 likes
  • 2 comments

Teresa looking gorgeous in her Wedding dress. ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป #jojyoung #jofannabridal #rasariawedding Hair and makeup : @misscabrine

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 3 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 3 likes
  • 1 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 2 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 2 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 12 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 2 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 2 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 2 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 1 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 0 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 4 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 4 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 2 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 4 likes
  • 0 comments

M A H L I G A I C I N T A . W A N I + F I R D A U S M U A R . B R I D A L : Anggun Peterana Bridal House O P: Dinarrekaphotoworks Studio . FOR MORE INFO OR BOOKING, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 ( Sis Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

Wedding Photographer & Video media on instagram
@eddiephotovideo
  • 11 likes
  • 0 comments

WOW PROMOSI TERBAIK FOTOGRAFI, VIDEOGRAFI & PHOTO BOOTH PERKAHWINAN. . Promosi foto, video, live feed & photo booth untuk semua jenis majlis dan free outdoor dengan harga istimewa. Paling best pengangkutan percuma ke seluruh tanah besar semenanjung Malaysia (tnc). Korang blh jimat kat beribu ringgit tu!!! Photo Booth RM950 sahaja giler murah! ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ˜Š . APA YANG BEST SANGAT DENGAN DENGAN KAMI? . โญ• PROFESSIONAL, BERPENGALAMAN DAN SEPENUH MASA. . 20 tahun berpengalaman didalam bidang foto/video dan telah merakamkan majlis perkahwinan lebih dari 2000 pelanggan . โญ• SYARIKAT BERDAFTAR. . Kami adalah jurugambar dan video professional serta mempunyai office dan studio sendiri semenjak 2004 . โญ• JURUGAMBAR / VIDEO SELEBRITI DAN STYLE TERKINI. . Diantaranya perkahwinan Raja Farah, Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fouziah Gous, Eisyah Toh, Asyraf Muslim dan lain2. Kalau artis dah ambil dengan we all apatah lagi kalau u all ambil, mesti lepas ni glamour n meletup macam artis!!! . . โญ• PERKHIDMATAN SELURUH MALAYSIA DAN LUAR NEGARA. . . Perkhidmatan seluruh Malaysia dan promosi pengangkutan percuma!!! . PROMOSI AKAN TAMAT PADA 28HB FEB 2019 DAN TERHAD KEPADA 30 CUSTOMER SAHAJA MENGIKUT YANG MANA HABIS DULU. TEMPAHAN DARI SEKARANG HINGGA 28HB FEB 2019. . ๐Ÿ’ฏโ€ผ JAMINAN! Takut di tipu atau risau kualiti ?? . Jangan bimbang kita orang ada office dan studio lagi. Paling penting we all berdaftar dengan : . ๐Ÿ‘‰SSM ๐Ÿ‘‰MOF ๐Ÿ‘‰SKM ๐Ÿ‘‰Malay Wedding & Portrait Photographers Malaysia (MWPPM) ๐Ÿ‘‰Ahli bertauliah jurugambar professional dibawah badan kerajaan Malaysia (CCIG). ๐Ÿ‘‰Mempunyai akaun dan kredit kad mesin dengan Merchant Bank untuk pembayaran dgn menggunakan credit card, debit card dan ATM . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . ๐Ÿ“ž http://epv.wasap.my . @ WASAP KE 0104003102 . ๐Ÿ‘‰Official website: www.eddie-photovideo.com. . Kami juga menyediakan perkhidmatan mesin Photo Booth . Jangan lupa share & repost . #malaysiaweddingphotographer #malaywedding #mefa #jurugambarperkahwinan #juruvideo #epv #eddiephotovideo #pameranpengantinmalaysia #pengantin #pengantinsg #muamalaysia #photoboothmalaysia #jomkahwin #jurugambarkahwin #malaybride #andaman #jurumakeup #sgmalaywedding #weddingdiarieskl

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 6 likes
  • 1 comments

M A H L I G A I C I N T A . W A N I + F I R D A U S M U A R . B R I D A L : Anggun Peterana Bridal House O P: Dinarrekaphotoworks Studio . FOR MORE INFO OR BOOKING, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 ( Sis Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 4 likes
  • 0 comments

M A H L I G A I C I N T A . W A N I + F I R D A U S M U A R . B R I D A L : Anggun Peterana Bridal House O P: Dinarrekaphotoworks Studio . FOR MORE INFO OR BOOKING, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 ( Sis Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 5 likes
  • 1 comments

M A H L I G A I C I N T A . W A N I + F I R D A U S M U A R . B R I D A L : Anggun Peterana Bridal House O P: Dinarrekaphotoworks Studio . FOR MORE INFO OR BOOKING, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 ( Sis Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 5 likes
  • 1 comments

M A H L I G A I C I N T A . W A N I + F I R D A U S M U A R . B R I D A L : Anggun Peterana Bridal House O P: Dinarrekaphotoworks Studio . FOR MORE INFO OR BOOKING, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 ( Sis Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 4 likes
  • 1 comments

M A H L I G A I C I N T A . W A N I + F I R D A U S M U A R . B R I D A L : Anggun Peterana Bridal House O P: Dinarrekaphotoworks Studio . FOR MORE INFO OR BOOKING, PLEASE CONTACT OUR ADMIN AT +6010-2930624 ( Sis Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 16 likes
  • 1 comments

P E R T U N A N G A N . - M I R A + A Z H A R - M U A R . J O H O R . OP: @dinarrekaphotoworks SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN, SILA HUBUNGI +6010-2930624 (Pn.Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 5 likes
  • 0 comments

P E R T U N A N G A N . - M I R A + A Z H A R - M U A R . J O H O R . OP: @dinarrekaphotoworks SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN, SILA HUBUNGI +6010-2930624 (Pn.Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

DINARREKA PHOTOWORKS media on instagram
@dinarrekaphotoworks
  • 10 likes
  • 0 comments

P E R T U N A N G A N . - M I R A + A Z H A R - M U A R . J O H O R . OP: @dinarrekaphotoworks SEBARANG PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN, SILA HUBUNGI +6010-2930624 (Pn.Asz)/ +60 11-6290 4384 (office/studio) . โ–ถ : www.instagram.com/dinarrekaphotoworks ๐Ÿ“ฒ: http://www.wasap.my/60102930624 ๐Ÿ“ฉ: [email protected] DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO DINARREKAPHOTOWORKS STUDIO 20-1, Pusat Perniagaan Abdul Rahman, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor #dinarrekaphotoworks #dinarrekastudio #dinarrekadesign #jurugambarperkahwinan #whitestudio #pertunangan #muarstudio #weddingphotographer #dinarreka #muarstudio #muarphotographers #malaywedding #pengantin #perkahwinanmelayu #bridalfair #gambarcun #pameranpengantinmuar #malaysiaweddingphotographer #malayweddingguide #mwppmalaysia #outdoorphotoshoot #weddingideas #malaysiawedding #muar #johor #melaka #kualalumpur #malaysia #weddingdiariesklr

@feeqsays
  • 27 likes
  • 3 comments

Ready stock HIGH QUALITY ORIGINAL Belpink power bank. Pada sesiapa yang nak datang, lebih baik WhatsApp kami terlebih dahulu. 010 665 3553. #powerbank #belpink . . . #sayajualpowerbank #sayajual #sayajualpowerbankmurah #sayajualpowerbankpineng