media on instagram
@tjdntrmn
  • 6 likes
  • 0 comments

Eye of love ❤️❤️❤️ . . . Still available for end of March - May . . . Book your date now before the date is taken Your Name : Date : Venue : . . 📞 011-3333 2962 📩 [email protected] . . . #servicetiptop #terbaikdariladang #pastitakmenyesal #weddingreception #detailshots #weddingphotographer #weddingdiarieskl #weddingeyelash #malaysia #fotograferkahwinanda #fotograferanda #weddingphotography #weddinginspiration #weddinginvitations #weddingideas #weddingpackage #solemnization #bridetobe #photographysouls

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 1 likes
  • 0 comments

The love of gajah Happy birthday Dr. @nazjihahnoordin may many gajah more to comes hehehe Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

ah chu media on instagram
@imahchu
  • 2 likes
  • 0 comments

Cali, I wish you a lifetime of happiness with Jeff. Really happy to witness this precious moment. Thanks for having me! Have seen you through different stages of your life, looking forward to the next one! 😂 You and your mum really did a great job with the deco too, making the afternoon even more wonderful. Ok, enjoy your honeymoon and we will see you after that! Love 💕 #girlfriend #solemnization #wedding #married #pretty #happyforher

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 0 likes
  • 1 comments

Brownies fudge with chocolate topping Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

@imahchu
  • 1 likes
  • 0 comments

Everything is so pretty, just like the bride! So photo time! ☺️ #girlfriends #solemnization #wedding #gardenthemed #joie #friends #love

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 0 likes
  • 0 comments

Box of 4 mini pavlova Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

MakeUpbyFidaFelisha media on instagram
@fidafelisha
  • 9 likes
  • 0 comments

SANDING, FAIZAH @zazo_yahya TELOK PANGLIMA GARANG Hari ni buat look dolls, no eyelash... Jumpa esok plak makeup bertandang 😍 💄 MakeUp by Fida Felisha Booking makeup wasap me 👇👇👇 www.wasap.my/60133373458/fidafelisha Follow my ig : @fidafelisha @makeupbyfidafelisha #muabanting #muaselangor #muaklang #muashahalam #muasepang #muatravelling #muafidafelisha #makeupbyfidafelisha #makeupforanyevent #makeupnatural #makeupnikah #makeupsanding #makeupbarbiedolls #barbiedolls #makeupbertandang #makeupmalamberinai #makeupsimple #makeupbertunang #pakejperkahwinan #pakejmakeup #makandambanting #makeupbridal #solemnization #wedding #reception

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 0 likes
  • 0 comments

Rainbow cuppies again 😍😍😍 Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 0 likes
  • 0 comments

Naked chocolate moist cake, an A shape with shade of blue and white deco with sprinkle white chocolate and gold drip Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

MakeUpbyFidaFelisha media on instagram
@fidafelisha
  • 5 likes
  • 0 comments

NIKAH, FARAH TELOK DATOK BANTING Beautiful Bride 👰 💄 MakeUp by Fida Felisha Booking makeup wasap me 👇👇👇 www.wasap.my/60133373458/fidafelisha Follow my ig : @fidafelisha @makeupbyfidafelisha #muabanting #muaselangor #muaklang #muashahalam #muasepang #muatravelling #muafidafelisha #makeupbyfidafelisha #makeupforanyevent #makeupnatural #makeupnikah #makeupsanding #makeupbarbiedolls #barbiedolls #makeupbertandang #makeupmalamberinai #makeupsimple #makeupbertunang #pakejperkahwinan #pakejmakeup #makandambanting #makeupbridal #solemnization #wedding #reception

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 0 likes
  • 0 comments

Is not just strawberries....notting goes wrong with peach.... 1 deck pavlova with slice peach and blue berries Rm 60 (add on rm 10 for extra type of fruits) Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 2 likes
  • 0 comments

2 tier LV theme with brown, chocolate and bronze theme colour. Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 1 likes
  • 0 comments

Brownies tower again for @sambalmakmah Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

ALBEE MAKEUP ARTIST 💄 media on instagram
@albeemakeup
  • 7 likes
  • 1 comments

P.Kamilah Sanding 🌹

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 1 likes
  • 1 comments

Rainbow galaxy cuppies Rm 4/pcs Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

Makeup Henna ❤️  Mua Johor media on instagram
@norusma
  • 6 likes
  • 0 comments

SHARIFAH WAHIDAH Make-up Nijah Tqvm Dear ❤️ Using @udcosmetics.hq Nude Beige 💋 @norusma @norusma @norusma Any Inquiry Call and Whatsapp : +6019-705 9752 Facebook : Nor Usma . Bridal : @senorita_wedding_planner . #norusma #makeupnorusma #makeupjb #makeupjohor #muajb #muajohor #muamalaysia #makeupperempuan #mua #udcosmetics #muamalaysiamakeupartist #muapontian #udfoundation #teamudfoundation #makeupphotoshoot #elise #makeupproduk #hennanorusma #hennajb #hennaartist #inaipengantin #makandam #muajohorbahru #wedding #solemnizationmakeup #solemnization #reception #muaperempuan #backstage #makeupclass

AEMedia media on instagram
@amejai92
  • 12 likes
  • 0 comments

Solemnization. Tahniah kepada @su_suraya . Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. #aemedia #wedding #solemnization #weddingphotography #weddingmakeup https://sites.google.com/view/aemedia92/home. Click link tengok catalog kite ye.

@imahchu
  • 3 likes
  • 0 comments

Love the garden setup for their Solemnization. Nicely designed and done up by the couple and Cali’s mum and aunt! Impressive! #joie #gardenthemed #solemnization #wedding #girlfriend #diy

@ain_nashrah
  • 20 likes
  • 0 comments

17.03.19 AIN X FAXLEY WEDDING DAY Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Ain & Fazley mengucap terima kasih kepada semua yang hadir memeriahkan majlis, meraikan perkahwinan kami pada 17/3/19. Doakan jodoh kami berkekalan hingga ke jannah. Btw thanks for all the wishes and prayers. Love yah ♥️ #ainxfazley #weddingday #thankyou #blessed #love #solemn #solemnization

@beezelbuboga
  • 7 likes
  • 1 comments

Haikal and Syafiqah 23.3.2019 👰💒 #haikalandsyafiqah #married #justmarried#wedding#matrimony#husband#wife#husbandandwife#solemnization#march#marchwedding#theparleyeventspace#putrajaya#hxs#2019#syafiqahaikal

HundredPrints Wedding Images media on instagram
@hundred_prints
  • 2 likes
  • 0 comments

Alhamdulillah. #nikah #solemnization earlier today.

Bumbong Photobooth media on instagram
@bumbongproduction
  • 2 likes
  • 0 comments

#liveupdate | @rach_divyaa | Rachel Divya 21st Birthday | 23 March 2019 • Hosted by : @w_are_houseevents • -------------------------------------------------- 🖨 Unlimited Prints 📖 FREE Guestbook 📖 FREE Bookmark ⛰ Selections of Backdrop 🎉 Varieties of Fun Props 👫 2 on-site Crew 🖌 Free Customize Design 💿 Unlimited Softcopy -------------------------------------------------- For inquiries do contact us :
Whatsapp/Call :-
Team KL/Sel
+60 18 2362 850 (Aiman)
+60 18 4009 558 (Diana)
Team Kuching
+60 16-855 8552 (Pijul)
Team Ghanu
+6 018 9003 699 (Amin)
Team Kota Kinabalu
+60 16-203 0557 (Jamie)
--------------------------------------------------
Email - [email protected]
FB - www.facebook.com/thisisthebumbong
--------------------------------------------------
#bumbongproduction #photobooth #photoboothkuching #photoboothsarawak #photoboothbrunei #photoboothborneo #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2017 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide #photoboothkk #photoboothsabah

@ain_nashrah
  • 35 likes
  • 1 comments

17.03.19 AIN X FAZLEY WEDDING DAY Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Ain & Fazley mengucap terima kasih kepada semua yang hadir memeriahkan majlis, meraikan perkahwinan kami pada 17/3/19. Doakan jodoh kami berkekalan hingga ke jannah. Btw thanks for all the wishes and prayers. Love yah ♥️ #ainxfazley #weddingday #thankyou #blessed #love #solemnization

Rara queen media on instagram
@raraexandra
  • 22 likes
  • 5 comments

Alhamdullilah dengan sekali lafaz sis dah jadi isteri kepada Muhammad Farhan Bin Mohamad Muslim.. semoga Allah memberkati ikatan perkahwinan kami,.. terima kasih untuk semua yang terlibat baik dari pihak keluarga lelaki mahupun keluarga perempuan.. terima kasih buat doa2 dari kawan2 ,. Maafkan sy jika ada sebarang kekurangan.. insyallah kita sambung esok 💋 #akadnikah #solemnization

@kakmar_marissa
  • 13 likes
  • 0 comments

JIEHA | SANDING 💐 . My lawak bride hari ni. Jieha kata kalau K Mar sesat, dia nk p ambik naik Ferrari. Tapi malangnya k Mar tak sesat la pulak. Kalau dak, dapat naik felali lorrr 😝 . Thanks for having K Mar 😘 . . Yang nak booking makeup boleh whatsapp k Mar 0123252543 ✌️ . . #makeupbymar #syukuralhamdulillah #muakajang #makeupmanis2 #mekapsegak2ja #muaselangor #muakl #muabalakong #makeup #muacheras #muaputrajaya #mekaptunang #mekapsanding #makeupartismalaysia #wakeupandmakeup #solemnization #sanding #wedding #engagement

Flyaway Cup's media on instagram
@flyawaycups
  • 4 likes
  • 0 comments

Under the sea theme with mermaids tails Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

@syafiq_liow
  • 6 likes
  • 0 comments

Congrat to @eijamsan and wife Nurulfazlin. May both of you love till jannah. #solemnization #reception #lovetilljannah @hananbinrahman @zawaziyusof1510

@flyawaycups
  • 4 likes
  • 2 comments

A surprise baby shower at @dermalene.malaysia shah alam, thank you so much for trusting us to do this job 😄😄😄 A package design just for them - 1 kg chocolate moist cake with shade of blue and white fondant cake - mini favlova - rumless rum ball - 4 topping brownies, nutella, salted caramel, cadbury and kinder bueno - 3 flavor mini cheese tarts - ballons and bunting All in blue colour theme (baby boy) And a colab food with @sambalmakmah for lunch box (chicken chop with black paper sauce, homemade mash, graden salad with apple cider vinaigrette) and free ice cold chamomile tea Price start at rm 150/kg for fondant cake and rm 80/kg for buttercream. Add on cheese or ganache rm 10 Nak kek design tersendiri? Nak kek flavor unik? Nak kek moist dan kurang manis? Tapi bajet kecik? Meh buzz abam tu semua boleh settle #flyawaycups #sayajualcake #sayajual #tietheknot #solemnization #weddingmalaysia #weddingcakes #handmade #hantarankahwin #hantarantunang #kl #hantaran #kekhantaran #cupcakehantaran #birthdaycake #candybuffet #serikembangan #3elements #serdang #lembahklang #klangvalley #pj #selangor #kajang #cheras #cyberjaya #putrajaya #bangi #customedesign #customemade

WEDDING PHOTO & VIDEO EXPERT media on instagram
@miezipro
  • 8 likes
  • 0 comments

“Sayang ingt tak waktu kita sanding haritu?” “Sayang ingt tak waktu outdoor abg ade peluk sayang?” . “Emm saye ingt pun sbb nasib ambik gambar dngn @miezipro” 😆 “Kalau x, hilang kenangan kita bang” . . And apa yg paling penting gambar tak FAKE langsung! LOVE LOVE LOVE 💕 . . #muakl #klwedding #bridegroom #pesonapengantin #mahligaicinta #malaysiaweddingphotographer #blackpepperproduction #photographers #dais #jurufotoperkahwinan #malaywedding #prewedding #miezipro #photographer #weddingphotographer #ctdk #hennakl #iloveyou #solemnization #viral #instafamous #weddinginspiration #weddingdress #groom #mieziprolover

Bumbong Photobooth media on instagram
@bumbongproduction
  • 4 likes
  • 0 comments

#liveupdate | @rach_divyaa | Rachel Divya 21st Birthday | 23 March 2019 • Hosted by : @w_are_houseevents • -------------------------------------------------- 🖨 Unlimited Prints 📖 FREE Guestbook 📖 FREE Bookmark ⛰ Selections of Backdrop 🎉 Varieties of Fun Props 👫 2 on-site Crew 🖌 Free Customize Design 💿 Unlimited Softcopy -------------------------------------------------- For inquiries do contact us :
Whatsapp/Call :-
Team KL/Sel
+60 18 2362 850 (Aiman)
+60 18 4009 558 (Diana)
Team Kuching
+60 16-855 8552 (Pijul)
Team Ghanu
+6 018 9003 699 (Amin)
Team Kota Kinabalu
+60 16-203 0557 (Jamie)
--------------------------------------------------
Email - [email protected]
FB - www.facebook.com/thisisthebumbong
--------------------------------------------------
#bumbongproduction #photobooth #photoboothkuching #photoboothsarawak #photoboothbrunei #photoboothborneo #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2017 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide #photoboothkk #photoboothsabah

chegu thamrin media on instagram
@chegu
  • 3 likes
  • 0 comments

Alhamdulillah! #nikah #solemnization done earlier today.

🎬 RBin Film Official 🎬 media on instagram
@rbinfilm
  • 14 likes
  • 0 comments

Assalammualaikum dan salam maghrib gaissss! Jom layan minggu nie punya video teaser pulak ... ✌🆙🔥 Solemnization Fareed X Hany 09.03.19 Penang, Malaysia. Official Photographer :@creativememoryphotoworks Official Videographer :@rbinfilm Wedding Planner :@butikrenjis Hand Bouquet by :@flowerbyhany Hand Henna by :@missfatinhenna MUA by : @makeupbylulunanieto #malaywed #malaywedding #malaywedguide #malayweddingguide #malayweddingvideographer #malayweddingvideography #wedday #wedding #weddingceremony #weddingday #weddingdress #weddingidea #weddinginspiration #weddingmakeup   #weddingvideographer #weddingvideography #weddingprep #reception #solemnization #weddingseason #videographerutara   #videographerutagha #videokahwin #malaysiavideographer #penangvideographer #videographerpenang  #northmalaysia #northernvideographer #penangites #rbinfilmofficial

Bumbong Photobooth media on instagram
@bumbongproduction
  • 3 likes
  • 0 comments

#liveupdate | @rach_divyaa | Rachel Divya 21st Birthday | 23 March 2019 • Hosted by : @w_are_houseevents • -------------------------------------------------- 🖨 Unlimited Prints 📖 FREE Guestbook 📖 FREE Bookmark ⛰ Selections of Backdrop 🎉 Varieties of Fun Props 👫 2 on-site Crew 🖌 Free Customize Design 💿 Unlimited Softcopy -------------------------------------------------- For inquiries do contact us :
Whatsapp/Call :-
Team KL/Sel
+60 18 2362 850 (Aiman)
+60 18 4009 558 (Diana)
Team Kuching
+60 16-855 8552 (Pijul)
Team Ghanu
+6 018 9003 699 (Amin)
Team Kota Kinabalu
+60 16-203 0557 (Jamie)
--------------------------------------------------
Email - [email protected]
FB - www.facebook.com/thisisthebumbong
--------------------------------------------------
#bumbongproduction #photobooth #photoboothkuching #photoboothsarawak #photoboothbrunei #photoboothborneo #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2017 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide #photoboothkk #photoboothsabah

Bumbong Photobooth media on instagram
@bumbongproduction
  • 12 likes
  • 0 comments

#liveupdate | @rach_divyaa | Rachel Divya 21st Birthday | 23 March 2019 • Hosted by : @w_are_houseevents • -------------------------------------------------- 🖨 Unlimited Prints 📖 FREE Guestbook 📖 FREE Bookmark ⛰ Selections of Backdrop 🎉 Varieties of Fun Props 👫 2 on-site Crew 🖌 Free Customize Design 💿 Unlimited Softcopy -------------------------------------------------- For inquiries do contact us :
Whatsapp/Call :-
Team KL/Sel
+60 18 2362 850 (Aiman)
+60 18 4009 558 (Diana)
Team Kuching
+60 16-855 8552 (Pijul)
Team Ghanu
+6 018 9003 699 (Amin)
Team Kota Kinabalu
+60 16-203 0557 (Jamie)
--------------------------------------------------
Email - [email protected]
FB - www.facebook.com/thisisthebumbong
--------------------------------------------------
#bumbongproduction #photobooth #photoboothkuching #photoboothsarawak #photoboothbrunei #photoboothborneo #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2017 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide #photoboothkk #photoboothsabah

Bumbong Photobooth media on instagram
@bumbongproduction
  • 4 likes
  • 0 comments

#liveupdate | @rach_divyaa | Rachel Divya 21st Birthday | 23 March 2019 • Hosted by : @w_are_houseevents • -------------------------------------------------- 🖨 Unlimited Prints 📖 FREE Guestbook 📖 FREE Bookmark ⛰ Selections of Backdrop 🎉 Varieties of Fun Props 👫 2 on-site Crew 🖌 Free Customize Design 💿 Unlimited Softcopy -------------------------------------------------- For inquiries do contact us :
Whatsapp/Call :-
Team KL/Sel
+60 18 2362 850 (Aiman)
+60 18 4009 558 (Diana)
Team Kuching
+60 16-855 8552 (Pijul)
Team Ghanu
+6 018 9003 699 (Amin)
Team Kota Kinabalu
+60 16-203 0557 (Jamie)
--------------------------------------------------
Email - [email protected]
FB - www.facebook.com/thisisthebumbong
--------------------------------------------------
#bumbongproduction #photobooth #photoboothkuching #photoboothsarawak #photoboothbrunei #photoboothborneo #photoboothmalaysia #malaysiawedding #weddingmalaysia #reception #solemnization #bumbongphotobooth #event #productlaunch #eventphotography #birthdayparty #sayajualservis #promnight #annualdinner #annual #dinner #pilihanpengantin2017 #pengantin #premiumphotobooth #instantprint #malayweddingguide #photoboothkk #photoboothsabah

YAYA media on instagram
@officialkuyaya
  • 50 likes
  • 0 comments

AFZAN |NIKAH Package By : @embunklasikbridalboutique Make Up By : @officialkuyaya Instagram.com/officialkuyaya Any inquiries for make up service/booking whatsapp +6017-3850219 - Yaya 📲 #makeupbyme #untrimeyebrow #wedding #solemnization #engagement #makeupnikah #makeupsanding #makeupbertandang #makeuptunang #makeupphotoshoot #makeupdinner #makeupevent #makeup #mua #muaklang #muabanting #muashahalam #muaputrajaya #muajalankebun #muasepang #makeupartist #makeupclassklang

dress murah media on instagram
@wardrobe.by.tinsha
  • 7 likes
  • 1 comments

RAFELLA PLUS SIZE BAJU KURUNG . RM169 . Postage RM10 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG RAFFELA PLUS SIZE ======================= - Moss Crepe - Wudhuk Friendly - Tak perlu inner - kain x panas - Sangat selesa - TUTUP PUNGGUNG -zip di depan(Blouse) . . SAIZ DAN UKURAN BLOUSE ====================== Size 44 ->> Bahu 16,Dada 44,Labuh 31,Armhole 21,punggung 48 . Size 46 ->> Bahu 16.5,Dada 46,Labuh 31,Armhole 22,punggung 50 . Size 48 ->> Bahu 17,Dada 48,Labuh 32,Armhole 22,Punggung 52 . Size 50 ->> Bahu 17.5,Dada 50, Labuh 33, Armhole 23,punggung 54 . Size 52 ->> Bahu 18, Dada 52, Labuh 33, Armhole 24, Punggung 56 . Size 55 ->> Bahu 18.5, Dada 55, Labuh 34, Armhole 24, Punggung 58 . SAIZ DAN UKURAN SKIRT ======================= . Size 44->>Labuh 41,Pinggang 31,Punggung 46 . Size 46->>Labuh 41,Pinggang 32,punggung 48 . Size 48->>Labuh 41,Pinggang 33,Punggung 50 . Size 50->>Labuh 41,Pinggang 34,Punggung 52 . Size 52->>Labuh 41,Pinggang 35,Punggung 54 . Size 55->>Labuh 41,Pinggang 36.5,punggung 57 . . BERMINAT? . WHATSAPP 013-978 9503 . (INSTAGRAM) TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . (FACEBOOK) TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . www.wasap.my/60139789503 . . #bajumurah #cantik #bajumuslimah #ootd #fashionline #fashionshow #bazaarpaknil #organza #bajupengapitbajet #sambutmenantu #bertunang #bajurayamurah #wudukfriendly #solemnization #bajuakadnikah #bridetobe #bridesmaids #rafellaplusize #rafella #plussize #bajuplussize

dress murah media on instagram
@wardrobe.by.tinsha
  • 6 likes
  • 0 comments

RAFELLA PLUS SIZE BAJU KURUNG . RM169 . Postage RM10 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG RAFFELA PLUS SIZE ======================= - Moss Crepe - Wudhuk Friendly - Tak perlu inner - kain x panas - Sangat selesa - TUTUP PUNGGUNG -zip di depan(Blouse) . . SAIZ DAN UKURAN BLOUSE ====================== Size 44 ->> Bahu 16,Dada 44,Labuh 31,Armhole 21,punggung 48 . Size 46 ->> Bahu 16.5,Dada 46,Labuh 31,Armhole 22,punggung 50 . Size 48 ->> Bahu 17,Dada 48,Labuh 32,Armhole 22,Punggung 52 . Size 50 ->> Bahu 17.5,Dada 50, Labuh 33, Armhole 23,punggung 54 . Size 52 ->> Bahu 18, Dada 52, Labuh 33, Armhole 24, Punggung 56 . Size 55 ->> Bahu 18.5, Dada 55, Labuh 34, Armhole 24, Punggung 58 . SAIZ DAN UKURAN SKIRT ======================= . Size 44->>Labuh 41,Pinggang 31,Punggung 46 . Size 46->>Labuh 41,Pinggang 32,punggung 48 . Size 48->>Labuh 41,Pinggang 33,Punggung 50 . Size 50->>Labuh 41,Pinggang 34,Punggung 52 . Size 52->>Labuh 41,Pinggang 35,Punggung 54 . Size 55->>Labuh 41,Pinggang 36.5,punggung 57 . . BERMINAT? . WHATSAPP 013-978 9503 . (INSTAGRAM) TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . (FACEBOOK) TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . www.wasap.my/60139789503 . . #bajumurah #cantik #bajumuslimah #ootd #fashionline #fashionshow #bazaarpaknil #organza #bajupengapitbajet #sambutmenantu #bertunang #bajurayamurah #wudukfriendly #solemnization #bajuakadnikah #bridetobe #bridesmaids #rafellaplusize #rafella #plussize #bajuplussize

dress murah media on instagram
@wardrobe.by.tinsha
  • 7 likes
  • 0 comments

RAFELLA PLUS SIZE BAJU KURUNG . RM169 . Postage RM10 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG RAFFELA PLUS SIZE ======================= - Moss Crepe - Wudhuk Friendly - Tak perlu inner - kain x panas - Sangat selesa - TUTUP PUNGGUNG -zip di depan(Blouse) . . SAIZ DAN UKURAN BLOUSE ====================== Size 44 ->> Bahu 16,Dada 44,Labuh 31,Armhole 21,punggung 48 . Size 46 ->> Bahu 16.5,Dada 46,Labuh 31,Armhole 22,punggung 50 . Size 48 ->> Bahu 17,Dada 48,Labuh 32,Armhole 22,Punggung 52 . Size 50 ->> Bahu 17.5,Dada 50, Labuh 33, Armhole 23,punggung 54 . Size 52 ->> Bahu 18, Dada 52, Labuh 33, Armhole 24, Punggung 56 . Size 55 ->> Bahu 18.5, Dada 55, Labuh 34, Armhole 24, Punggung 58 . SAIZ DAN UKURAN SKIRT ======================= . Size 44->>Labuh 41,Pinggang 31,Punggung 46 . Size 46->>Labuh 41,Pinggang 32,punggung 48 . Size 48->>Labuh 41,Pinggang 33,Punggung 50 . Size 50->>Labuh 41,Pinggang 34,Punggung 52 . Size 52->>Labuh 41,Pinggang 35,Punggung 54 . Size 55->>Labuh 41,Pinggang 36.5,punggung 57 . . BERMINAT? . WHATSAPP 013-978 9503 . (INSTAGRAM) TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . (FACEBOOK) TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . www.wasap.my/60139789503 . . #bajumurah #cantik #bajumuslimah #ootd #fashionline #fashionshow #bazaarpaknil #organza #bajupengapitbajet #sambutmenantu #bertunang #bajurayamurah #wudukfriendly #solemnization #bajuakadnikah #bridetobe #bridesmaids #rafellaplusize #rafella #plussize #bajuplussize

dress murah media on instagram
@wardrobe.by.tinsha
  • 6 likes
  • 0 comments

RAFELLA PLUS SIZE BAJU KURUNG . RM169 . Postage RM10 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG RAFFELA PLUS SIZE ======================= - Moss Crepe - Wudhuk Friendly - Tak perlu inner - kain x panas - Sangat selesa - TUTUP PUNGGUNG -zip di depan(Blouse) . . SAIZ DAN UKURAN BLOUSE ====================== Size 44 ->> Bahu 16,Dada 44,Labuh 31,Armhole 21,punggung 48 . Size 46 ->> Bahu 16.5,Dada 46,Labuh 31,Armhole 22,punggung 50 . Size 48 ->> Bahu 17,Dada 48,Labuh 32,Armhole 22,Punggung 52 . Size 50 ->> Bahu 17.5,Dada 50, Labuh 33, Armhole 23,punggung 54 . Size 52 ->> Bahu 18, Dada 52, Labuh 33, Armhole 24, Punggung 56 . Size 55 ->> Bahu 18.5, Dada 55, Labuh 34, Armhole 24, Punggung 58 . SAIZ DAN UKURAN SKIRT ======================= . Size 44->>Labuh 41,Pinggang 31,Punggung 46 . Size 46->>Labuh 41,Pinggang 32,punggung 48 . Size 48->>Labuh 41,Pinggang 33,Punggung 50 . Size 50->>Labuh 41,Pinggang 34,Punggung 52 . Size 52->>Labuh 41,Pinggang 35,Punggung 54 . Size 55->>Labuh 41,Pinggang 36.5,punggung 57 . . BERMINAT? . WHATSAPP 013-978 9503 . (INSTAGRAM) TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . (FACEBOOK) TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . www.wasap.my/60139789503 . . #bajumurah #cantik #bajumuslimah #ootd #fashionline #fashionshow #bazaarpaknil #organza #bajupengapitbajet #sambutmenantu #bertunang #bajurayamurah #wudukfriendly #solemnization #bajuakadnikah #bridetobe #bridesmaids #rafellaplusize #rafella #plussize #bajuplussize

dress murah media on instagram
@wardrobe.by.tinsha
  • 7 likes
  • 1 comments

RAFELLA PLUS SIZE BAJU KURUNG . RM169 . Postage RM10 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG RAFFELA PLUS SIZE ======================= - Moss Crepe - Wudhuk Friendly - Tak perlu inner - kain x panas - Sangat selesa - TUTUP PUNGGUNG -zip di depan(Blouse) . . SAIZ DAN UKURAN BLOUSE ====================== Size 44 ->> Bahu 16,Dada 44,Labuh 31,Armhole 21,punggung 48 . Size 46 ->> Bahu 16.5,Dada 46,Labuh 31,Armhole 22,punggung 50 . Size 48 ->> Bahu 17,Dada 48,Labuh 32,Armhole 22,Punggung 52 . Size 50 ->> Bahu 17.5,Dada 50, Labuh 33, Armhole 23,punggung 54 . Size 52 ->> Bahu 18, Dada 52, Labuh 33, Armhole 24, Punggung 56 . Size 55 ->> Bahu 18.5, Dada 55, Labuh 34, Armhole 24, Punggung 58 . SAIZ DAN UKURAN SKIRT ======================= . Size 44->>Labuh 41,Pinggang 31,Punggung 46 . Size 46->>Labuh 41,Pinggang 32,punggung 48 . Size 48->>Labuh 41,Pinggang 33,Punggung 50 . Size 50->>Labuh 41,Pinggang 34,Punggung 52 . Size 52->>Labuh 41,Pinggang 35,Punggung 54 . Size 55->>Labuh 41,Pinggang 36.5,punggung 57 . . BERMINAT? . WHATSAPP 013-978 9503 . (INSTAGRAM) TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . (FACEBOOK) TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . www.wasap.my/60139789503 . . #bajumurah #cantik #bajumuslimah #ootd #fashionline #fashionshow #bazaarpaknil #organza #bajupengapitbajet #sambutmenantu #bertunang #bajurayamurah #wudukfriendly #solemnization #bajuakadnikah #bridetobe #bridesmaids #rafellaplusize #rafella #plussize #bajuplussize

dress murah media on instagram
@wardrobe.by.tinsha
  • 6 likes
  • 0 comments

RAFELLA PLUS SIZE BAJU KURUNG . RM169 . Postage RM10 SEMENANJUNG RM12 SABAH SARAWAK . KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG RAFFELA PLUS SIZE ======================= - Moss Crepe - Wudhuk Friendly - Tak perlu inner - kain x panas - Sangat selesa - TUTUP PUNGGUNG -zip di depan(Blouse) . . SAIZ DAN UKURAN BLOUSE ====================== Size 44 ->> Bahu 16,Dada 44,Labuh 31,Armhole 21,punggung 48 . Size 46 ->> Bahu 16.5,Dada 46,Labuh 31,Armhole 22,punggung 50 . Size 48 ->> Bahu 17,Dada 48,Labuh 32,Armhole 22,Punggung 52 . Size 50 ->> Bahu 17.5,Dada 50, Labuh 33, Armhole 23,punggung 54 . Size 52 ->> Bahu 18, Dada 52, Labuh 33, Armhole 24, Punggung 56 . Size 55 ->> Bahu 18.5, Dada 55, Labuh 34, Armhole 24, Punggung 58 . SAIZ DAN UKURAN SKIRT ======================= . Size 44->>Labuh 41,Pinggang 31,Punggung 46 . Size 46->>Labuh 41,Pinggang 32,punggung 48 . Size 48->>Labuh 41,Pinggang 33,Punggung 50 . Size 50->>Labuh 41,Pinggang 34,Punggung 52 . Size 52->>Labuh 41,Pinggang 35,Punggung 54 . Size 55->>Labuh 41,Pinggang 36.5,punggung 57 . . BERMINAT? . WHATSAPP 013-978 9503 . (INSTAGRAM) TEKAN LINK DI PROFILE IG UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . (FACEBOOK) TEKAN LINK DI BAWAH UNTUK ORDER TANPA PERLU SAVE NOMBOR . www.wasap.my/60139789503 . . #bajumurah #cantik #bajumuslimah #ootd #fashionline #fashionshow #bazaarpaknil #organza #bajupengapitbajet #sambutmenantu #bertunang #bajurayamurah #wudukfriendly #solemnization #bajuakadnikah #bridetobe #bridesmaids #rafellaplusize #rafella #plussize #bajuplussize

SHAWL | VEIL | BEADSWORK media on instagram
@bysylarosli
  • 22 likes
  • 0 comments

#sofeaveil THE BRIDE'S FAVOURITE Material : Soft net Cutting : Double layer Embellishment : Glass beads (Atas Kepala) Colour : More than 20 colours to choose Price : RM79 Free Postage How to order? Whatsapp 0164950807 😁 #bsrsisters #veiltunang #veilnikah #veilsanding #veilmurah #solemnization #malaywedding #malayweddingguide #tempahanveil #veilmurahmalaysia #feedbackbysylarosli

Make Up | Wawaahmadmuasp media on instagram
@wawaahmad_official
  • 2 likes
  • 0 comments

N I K A H 💍💑 make up by Wawa Ahmad Mua Sp location : Studio wawa ahmad Follow now my IG @wawaahmadmua_official 🏘Studio wawa ahmad di bandar utama Sp Open now for booking make up and personal class make up wssp/call 0149659016 . . . . . . . #muasp #muasungaipetani #muautara#makeuptravel#bertunang#nikah#sanding#bertandang#dinner#bridesmaid#makeupphotoshoot#event#muamalaysia#makeupartis#reception#solemnization#beautymakeup#makeupglowing#naturalmakeup#makeupforever#wawaahmadmua#mystudiowawaahmad Mystudio make up at bandar utama sungai petani Booking for make up 0149659016

Make Up | Wawaahmadmuasp media on instagram
@wawaahmad_official
  • 2 likes
  • 0 comments

B E R T A N D A N G 💑 make up by Wawa Ahmad Mua Sp location : Seberang jaya | Bukit selambau sp Follow now my IG @wawaahmadmua_official 🏘Studio wawa ahmad di bandar utama Sp Open now for booking make up and personal class make up wssp/call 0149659016 . . . . . . . #muasp #muasungaipetani #muautara#makeuptravel#bertunang#nikah#sanding#bertandang#dinner#bridesmaid#makeupphotoshoot#event#muamalaysia#makeupartis#reception#solemnization#beautymakeup#makeupglowing#naturalmakeup#makeupforever#wawaahmadmua#mystudiowawaahmad Mystudio make up at bandar utama sungai petani Booking for make up 0149659016